Een eigen bedrijf starten in regio Stedendriehoek (Apeldoorn/Deventer/Zutphen eo)

Heb jij al een tijdje een leuk idee voor een eigen bedrijf en zou je daar echt werk van willen maken? Meld je aan voor ZomerOndernemer Stedendriehoek en je ervaart kosteloos of het ondernemerschap iets voor je is. Je leert de basiselementen van het ondernemen, denk aan een bedrijfsplan schrijven, boekhouden, netwerken en klanten werven. Maar je leert ook meer over bijvoorbeeld marketing en social media. De regio Stedendriehoek heeft betrekking op Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen.

Het project begint met een driedaagse training. Tijdens wekelijkse terugkomdagen bezoeken we lokale ondernemers en krijg je workshops, presentaties en rondleidingen. Het project sluit af met een feestelijke kick out waarbij jij je bedrijf presenteert voor een groot publiek.

Blijkt ondernemen niets voor jou te zijn? Dat geeft niet. Je zit nergens aan vast.


We zijn nog opzoek naar sponsors!

Zomerondernemer is een perfect project om jongeren te boeien en binden aan de regio en ze bovendien een gedegen voorbereiding te geven op een eigen onderneming of een waardevolle toevoeging aan het CV.

Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Voor ZomerOndernemer 2019 in Stedendriehoek zijn we op zoek naar sponsoren die o.a. willen helpen het startkapitaal van maximaal € 200 per zomerondernemer bijeen te brengen. Alle kleine beetjes helpen!

Sponsor regio Stedendriehoek

Belangrijke data 2019

Driedaagse training
24 juli – Rabobank Zutphen
25 juli – Rabobank Zutphen
26 juli – Rabobank Zutphen

Terugkomdagen
31 juli – Retulp Apeldoorn, aanvang 13.30 uur
7 augustus – informatie en locatie volgt
14 augustus – bedrijfsbezoek Koninklijke Auping in Deventer, aanvang 9.00 uur
21 augustus – informatie en locatie volgt

Administratie check
23 augustus – Rabobank Apeldoorn

Kick Out
27 augustus – Centraal Beheer Apeldoorn

Regioteam

Henk Willem Tiktak ZomerOndernemer

Henk Willem Tiktak

Trainer
Babette te Winkel

Babette te Winkel

Trainer

Ivar van Asten

Regiocoördinator en trainer

Sponsors ZomerOndernemer Stedendriehoek

VNO NCW Midden ZomerOndernemerOffice Center ZomerOndernemerClean Tech ZomerOndernemer StedendriehoekABC Apeldoorn ZomerOndernemerOndernemershuis Deventer ZomerOndernemerStartup ApeldoornCCHO ZomerOndernemer

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname is gratis! Je ontvangt van ons zelfs een klein startkapitaal tussen de 100 en 200 euro.

We starten in juli 2019

We starten met een driedaagse training, gevolgd door 4 terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum ZomerOndernemer in jouw regio van start gaat!

Bekijk hier alle regio's