Een eigen bedrijf starten in regio Stedendriehoek (Apeldoorn/Deventer/Zutphen eo)

Heb jij al een tijdje een leuk idee voor een eigen bedrijf en zou je daar echt werk van willen maken? Meld je aan voor ZomerOndernemer Stedendriehoek en je ervaart kosteloos of het ondernemerschap iets voor je is. Je leert de basiselementen van het ondernemen, denk aan een bedrijfsplan schrijven, boekhouden, netwerken en klanten werven. Maar je leert ook meer over bijvoorbeeld marketing en social media. De regio Stedendriehoek heeft betrekking op Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen.

Het project begint met een driedaagse training. Tijdens wekelijkse terugkomdagen bezoeken we lokale ondernemers en krijg je workshops, presentaties en rondleidingen. Het project sluit af met een feestelijke kick out waarbij jij je bedrijf presenteert voor een groot publiek.

Blijkt ondernemen niets voor jou te zijn? Dat geeft niet. Je zit nergens aan vast.


We zijn nog opzoek naar sponsors!

Zomerondernemer is een perfect project om jongeren te boeien en binden aan de regio en ze bovendien een gedegen voorbereiding te geven op een eigen onderneming of een waardevolle toevoeging aan het CV.

Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Voor ZomerOndernemer 2020 in Stedendriehoek zijn we op zoek naar sponsoren die o.a. willen helpen het startkapitaal van maximaal € 200 per zomerondernemer bijeen te brengen. Alle kleine beetjes helpen!

Sponsor regio Stedendriehoek

Belangrijke data 2020

Driedaagse training
Herfstvakantie 2020

Terugkomdagen
Nog niet bekend

Kick Out
Nog niet bekend

Regioteam

Sponsors ZomerOndernemer Stedendriehoek

Clean Tech ZomerOndernemer StedendriehoekCCHO ZomerOndernemer

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname kost jou niks, en is helemaal gratis!

We starten in de zomervakantie van 2021

We starten met een driedaagse training, gevolgd door vier terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum ZomerOndernemer in jouw regio van start gaat!

Bekijk hier alle regio's