ZomerOndernemer

Harderwijk

Een eigen bedrijf starten in de regio Harderwijk

In samenwerking met het Landstede Harderwijk bieden wij studenten die voor het keuzedeel ondernemerschap hebben gekozen de ultieme kans om een eigen bedrijf te starten in de regio Harderwijk!

Topclass Harderwijk is toegankelijk voor alle studenten van het Landstede Harderwijk die gekozen hebben voor het vak ondernemerschap. In 6 weken tijd volg je trainingen, interessante workshops, interessante bedrijfsbezoeken en tot slot sluiten we af met een feestelijke kick-out waarin je jouw bedrijfsidee presenteert. We zoeken de binding op met de regio Harderwijk! Zo creëer je niet alleen met de groep een netwerk maar ook in de omgeving. De volgende Topclass Harderwijk vindt plaats in het najaar van 2022.

De topclass heeft dus veel te bieden: een mooie start van je eigen bedrijf, ontwikkeling van je ondernemersvaardigheden, een waardevolle aanvulling op je CV, een waardevolle vergroting van je netwerk en interessante trainingen en bedrijfsbezoeken. Als student krijg je direct de kans om het keuzedeel ondernemerschap af te ronden.

Dit project staat open voor studenten van het Landstede Harderwijk. Aanmelden is nog niet mogelijk.

Het ZomerOndernemer team

Harry Bakker
Regiocoördinator & Trainer
harry@stichtingtne.nl
06 224 38 062
Peter Filius
Regiocoördinator & Trainer
peter@stichtingtne.nl
06 553 33 642

Sponsoren

ZomerOndernemer is mogelijk dankzij

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Je aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.