ZomerOndernemer

Assen

Een eigen bedrijf starten in regio Assen

Woon of studeer je in de regio Assen? Wil jij kijken of het ondernemerschap wat voor jou is? Dan is dit een unieke kans die je niet moet laten schieten!

Waarom je eigen onderneming starten via ZomerOndernemer?

ZomerOndernemer is hét project in de regio Assen voor jongeren die het ondernemerschap willen ontdekken, of een eigen bedrijf willen starten. Samen met een groep van 20 mensen wordt je professioneel gecoached en begeleid die jou van A tot Z meenemen in het ondernemerschap!

”Ik wil het ondernemerschap ontdekken”

Het mooie aan ZomerOndernemer is dat jij helemaal geen precies idee hoeft te hebben voor een eigen bedrijf! Wil je vooral kijken of het ondernemerschap bij je past en heb je een klein idee wat je zou willen starten? De coaches van ZomerOndernemer hebben jarenlange ervaring met startende ondernemers en begeleiden je 1-op-1 om samen te zoeken wat bij je past. Vervolgens ondersteunen wij je bij de verdere opzet van je eigen bedrijf.

”Ik wil een eigen bedrijf starten”

Je bent er 100% zeker van: ik wil een eigen bedrijf starten! Je wilt je mogelijk ook deels oriënteren op het ondernemerschap, maar de ambitie om een onderneming te beginnnen staat vast. Bij ZomerOndernemer zit je goed! Je wordt gecoached en krijgt trainingen van professionele ondernemerscoaches die jou alle facetten van het ondernemerschap leren. Online marketing, sales, boekhouding en nog veel meer. Het effect is dat je in slechts een paar dagen tijd al een vliegende start hebt gemaakt met je eigen bedrijf!

Wat krijg je bij ZomerOndernemer?

Gratis deelname!

ZomerOndernemer biedt je een unieke kans om het ondernemerschap te ontdekken of je eigen bedrijf te starten. Aanmelden is namelijk 100% gratis! Naast dat het volledig kosteloos is, ontvang je:

  • Gratis e-learning t.w.v 350,-
  • live traningen van succesvolle ondernemers
  • 1-op-1 begeleiding

En dat in allemaal 7 avonden tijd.

Programma

In 7 avonden een kick-start

StartUp Evenings

Elkaar meeten & bedrijfsidee concretiseren

De twee StartUp avonden staan in het teken van kennismaken en het concretiseren van je bedrijfsidee. Je gaat live trainingen krijgen van ervaren ondernemerscoaches die jou de belangrijkste tools en vaardigheden meegeven voor je eigen onderneming. Denk hierbij aan out-of the-box denken, denken in oplossingen, een plan B hebben en uit je comfortzone stappen. Tijdens deze twee avonden is het niet stil zitten en alleen maar luisteren want ondernemen is doen! Je gaat actief bezig en gaat veel mensen ontmoeten. Aan het eind van deze twee avonden zal je merken dat je met de groep al een hechte band vormt en megastappen hebt gezet richting je eigen bedrijf.

Ondernemersavonden

Aan de slag!

Tijdens de ondernemersavonden ga je onder begeleiding van de ondernemerscoaches en bestaande succesvolle ondernemers leren hoe jij een winstgevend bedrijf opstart. Je krijgt per dag professionele coaching in een onderdeel dat je dient te beheersen om een bedrijf op te starten. Wij staan altijd voor je klaar voor al je vragen en begeleiden jou waar het nodig is. Het traject wordt afgesloten met een feestelijke ondernemersmarkt. Dit is voor jou de ideale kans om je net gestarte onderneming zichtbaar te maken in de regio Assen!

Meld je aan

Claim je plek

ZomerOndernemer regio Assen heeft plek voor 20 enthousiaste deelnemers. Het enige wat je nodig hebt is een klein idee waarin jij je eigen onderneming wil gaan beginnen. Zien wij je aankomende zomer? Claim je gratis plek en grijp deze unieke kans!

Aanmeldingscriteria:

  • Je bent woonachtig in Assen of de regio

Belangrijke data 2024

Data wordt binnenkort bekend gemaakt. Inschrijven is al mogelijk!

Regio Assen

Het ZomerOndernemer team

Harry Bakker
Regiocoördinator & Trainer
harry@stichtingtne.nl
06 224 38 062
Peter Filius
Regiocoördinator & Trainer
peter@stichtingtne.nl
06 553 33 642

Sponsoren

ZomerOndernemer is mogelijk dankzij

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Je aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.