Succesverhalen

Malu Bekker

ByMalu

Malu Bekker is 21 jaar en maakt schilderingen, illustraties en animaties.

Jolijn Mulder ZomerOndernemer Ede

Jolijn Mulder Interieur & Styling

Jolijn Mulder (21) deed in 2018 mee in de regio Ede. Zij startte een onderneming in interieur & styling.

Escape It

Jonna Meesters uit de regio Utrecht is pas 15 jaar en heeft nu al haar eigen bedrijf genaamd Escape It. Een escape room speciaal voor kinderen die op elke gewenste locatie gespeeld kan worden. 

Fleur Presents

Fleur Huijs (19) bedacht tijdens haar deelname aan ZomerOndernemer (regio Utrecht) in 2018 een origineel idee: presentatietraining voor scholieren en studenten. En zo werd Fleur Presents een feit!

Dewi Deco Lampen

Dewi Deco Lampen is opgezet door Dennis Willms (24). In 2018 nam hij deel aan ZomerOndernemer in de regio Landelijk Zaanstreek-Waterland. 

Swink Design

Anne Somers (21) deed in 2018 mee met ZomerOndernemer in de regio Oss-Bernheze en richtte haar eigen interieur ontwerpbureau op. 

Token Investment Advisory

Token Investment Advisory is het bedrijf van Devin Schoor (21 jaar). In 2018 nam hij deel aan ZomerOndernemer in de regio Amersfoort en werd daar zelfs regiowinnaar.

El-Decoration

El-Decoration is een online webshop opgericht door Elles Bouwmeester tijdens haar deelname aan ZomerOndernemer Zwolle in 2017. Het assortiment bestaat uit persoonlijke cadeaus, (reclame) stickers en bedrukt textiel.

De Seizoens Groenteboer

De Seizoens Groenteboer is in 2016 opgezet door Erik Jan Weening (17 jaar) tijdens zijn deelname aan ZomerOndernemer in Zwolle. Hij was toen nog maar 14 jaar en sindsdien rijdt hij met zijn bakfiets vol groente en fruit door Dronten.

Studio FJ

Finn van den IJssel (16 jaar) deed in 2017 mee in de regio Flevoland en is nu trotse eigenaar van Studio FJ. Hij filmt en fotografeert voor bedrijven en particulieren.

Op Smaeck

Bart-Jan Winters (25) en Paula Veldman (24) hebben in 2018 als duo meegedaan in de regio Meppel, Steenwijkerland, Staphorst & Westerveld om het bedrijf Op Smaeck op te richten. En dat is gelukt!

Anouk Videografie & Anoukboonstra.com

Anouk Boonstra (24 jaar) deed in 2018 mee in de regio Meppel, Steenwijkerland, Staphorst & Westerveld. Zij richtte niet één, maar twee bedrijven op. Namelijk Anouk Videografie & Anoukboonstra.com.

Helemaal Pluis

In 2017 deed de 22-jarige Lisette Schrijver mee aan ZomerOndernemer in de regio Zwolle. Zij richtte haar eigen grafische studio ‘Helemaal Pluis’ op.

Menjar

In 2012 deed Menno van Jarwaarde mee. Inmiddels is hij trotse eigenaar van Menjar, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van websites, webapplicaties en webdesign.

Mooi bij Mikki

Binnen een jaar jouw eigen schoonheidssalon aan huis en fulltime werk. Mikki Heuving kreeg het voor elkaar en is nu de trotse eigenaresse van Mooi bij Mikki.

Gebaarderei

Diewertje Eitjes geeft met haar bedrijf Gebaarderei cursussen en workshops gebarentaal. Deze verantwoorde onderneemster leert jong en oud hoe zij via hun handen kunnen communiceren met slechthorenden.

Zieno

Zieno is het succesvolle filmbedrijf van Nordy Visser. Nordy maakt verschillende soorten video’s voor zowel het bedrijfsleven als het publiek. Denk hierbij aan promotiefilms, informatiefilms en films van bruiloften.

Enjoy & Live

Lisa de Groot was 18 jaar toen zij haar eigen winkel Enjoy & Live opende aan de Dorpsstraat in Nieuwkoop. Hier verkoopt zij onder andere woon- en kinderaccessoires, houten speelgoed en tekstborden verkoopt.

CarmenConnect

CarmenConnect

Carmen, 17 jaar, deed in 2016 mee in de regio Zwolle. Met haar onderneming CarmenConnect werd zij eerste in de regio Zwolle en derde tijdens de landelijke finale!

Merel Poppeliers Vroege Vogel

Vroege Vogel

Merel, 16 jaar, deed in 2016 mee aan ZomerOndernemer in de regio Amersfoort. Zij is haar eigen ontbijtservice gestart, genaamd Vroege Vogel.

Esmee van Loon

Esmée van Loon

Esmée van Loon, 18 jaar, deed in 2016 mee aan ZomerOndernemer in de regio Flevoland. Zij kwam in deze regio als winnaar uit de bus tijdens de feestelijke kick-out.

Loes de Ruiter Loesalike

Loesalike

Loes, eigenaresse van Loesalike, deed in 2016 mee aan ZomerOndernemer in de regio Oss-Bernheze. Zij won in deze regio en tijdens de landelijke finale werd ze zelfs tweede!