Succesverhalen

Op Smaeck

Bart-Jan Winters (25) en Paula Veldman (24) hebben in 2018 als duo meegedaan in de regio Meppel, Steenwijkerland, Staphorst & Westerveld om het bedrijf Op Smaeck op te richten. En dat is gelukt!

Anouk Videografie & Anoukboonstra.com

Anouk Boonstra (24 jaar) deed in 2018 mee in de regio Meppel, Steenwijkerland, Staphorst & Westerveld. Zij richtte niet één, maar twee bedrijven op. Namelijk Anouk Videografie & Anoukboonstra.com.

Merel Poppeliers Vroege Vogel

Vroege Vogel

Merel, 16 jaar, deed in 2016 mee aan ZomerOndernemer in de regio Amersfoort. Zij is haar eigen ontbijtservice gestart, genaamd Vroege Vogel.

Helemaal Pluis

In 2017 deed de 22-jarige Lisette Schrijver mee aan ZomerOndernemer in de regio Zwolle. Zij richtte haar eigen grafische studio ‘Helemaal Pluis’ op.

Loes de Ruiter Loesalike

Loesalike

Loes, eigenaresse van Loesalike, deed in 2016 mee aan ZomerOndernemer in de regio Oss-Bernheze. Zij won in deze regio en tijdens de landelijke finale werd ze zelfs tweede!

CarmenConnect

CarmenConnect

Carmen, 17 jaar, deed in 2016 mee in de regio Zwolle. Met haar onderneming CarmenConnect werd zij eerste in de regio Zwolle en derde tijdens de landelijke finale!

Esmee van Loon

Esmée van Loon

Esmée van Loon, 18 jaar, deed in 2016 mee aan ZomerOndernemer in de regio Flevoland. Zij kwam in deze regio als winnaar uit de bus tijdens de feestelijke kick-out.

Zieno

Zieno is het succesvolle filmbedrijf van Nordy Visser. Nordy maakt verschillende soorten video’s voor zowel het bedrijfsleven als het publiek. Denk hierbij aan promotiefilms, informatiefilms en films van bruiloften.

Mooi bij Mikki

Binnen een jaar jouw eigen schoonheidssalon aan huis en fulltime werk. Mikki Heuving kreeg het voor elkaar en is nu de trotse eigenaresse van Mooi bij Mikki.

Menjar

In 2012 deed Menno van Jarwaarde mee. Inmiddels is hij trotse eigenaar van Menjar, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van websites, webapplicaties en webdesign.

Gebaarderei

Dieuwertje Eitjes geeft met haar bedrijf Gebaarderei cursussen en workshops gebarentaal. Deze verantwoorde onderneemster leert jong en oud hoe zij via hun handen kunnen communiceren met slechthorenden.

Enjoy & Live

Lisa de Groot was 18 jaar toen zij haar eigen winkel Enjoy & Live opende aan de Dorpsstraat in Nieuwkoop. Hier verkoopt zij onder andere woon- en kinderaccessoires, houten speelgoed en tekstborden verkoopt.