Succesverhalen

CarmenConnect

CarmenConnect

Carmen, 17 jaar, deed in 2016 mee in de regio Zwolle. Met haar onderneming CarmenConnect werd zij eerste in de regio Zwolle en derde tijdens de landelijke finale!

Merel Poppeliers Vroege Vogel

Vroege Vogel

Merel, 16 jaar, deed in 2016 mee aan ZomerOndernemer in de regio Amersfoort. Zij is haar eigen ontbijtservice gestart, genaamd Vroege Vogel.

Loes de Ruiter Loesalike

Loesalike

Loes, eigenaresse van Loesalike, deed in 2016 mee aan ZomerOndernemer in de regio Oss-Bernheze. Zij won in deze regio en tijdens de landelijke finale werd ze zelfs tweede!

Esmee van Loon

Esmée van Loon

Esmée van Loon, 18 jaar, deed in 2016 mee aan ZomerOndernemer in de regio Flevoland. Zij kwam in deze regio als winnaar uit de bus tijdens de feestelijke kick-out.

Zieno

Zieno is het succesvolle filmbedrijf van Nordy Visser. Nordy maakt verschillende soorten video’s voor zowel het bedrijfsleven als het publiek. Denk hierbij aan promotiefilms, informatiefilms en films van bruiloften.

Mooi bij Mikki

Binnen een jaar jouw eigen schoonheidssalon aan huis en fulltime werk. Mikki Heuving kreeg het voor elkaar en is nu de trotse eigenaresse van Mooi bij Mikki.

Menjar

In 2012 deed Menno van Jarwaarde mee. Inmiddels is hij trotse eigenaar van Menjar, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van websites, webapplicaties en webdesign.

Gebaarderei

Dieuwertje Eitjes geeft met haar bedrijf Gebaarderei cursussen en workshops gebarentaal. Deze verantwoorde onderneemster leert jong en oud hoe zij via hun handen kunnen communiceren met slechthorenden.

Enjoy & Live

Lisa de Groot was 18 jaar toen zij haar eigen winkel Enjoy & Live opende aan de Dorpsstraat in Nieuwkoop. Hier verkoopt zij onder andere woon- en kinderaccessoires, houten speelgoed en tekstborden verkoopt.