Sterck Team

oktober 05, 2022

Tim Verf deed mee aan ZomerOndernemer regio Rijk van Nijmegen 2022 en richtte Sterck Team op! Lees hieronder zijn verhaal.

Hoe vond je het om deel te nemen aan ZomerOndernemer?

Ik vond het geweldig om deel te nemen aan ZomerOndernemer! Ook al was het soms inspannend door alle belangrijke en leerzame informatie die we kregen. Ik heb ontzettend genoten van de andere deelnemers, de trainers, alle bezoekjes aan de bedrijven en de vele informatie die we hebben gekregen. Ik heb veel gehad aan de trainers Hans Zomer, Cees van Diemen en de verschillende sprekers.

Wat heb je geleerd in deze zes weken?

In deze zes weken heb ik geleerd om een echte ondernemer te zijn, om niet bang te zijn en om mijn visie en mijn manier van denken uit te breiden. Dingen op een andere manier bekijken kan je als ondernemer erg goed helpen. Verder heb ik ontzettend veel tips en tricks meegekregen om het leven van een beginnende ondernemer net wat gemakkelijker te maken.

Heb je je netwerk kunnen uitbreiden?

Ik heb zeker mijn netwerk uit kunnen breiden en heb ook vooral geleerd hoe ik dat moet doen op eigen initiatief. Naast de uitbreiding van mijn netwerk via ZomerOndernemer heb ik dankzij het programma zelf ook mijn netwerk enorm kunnen uitbreiden. ZomerOndernemer heeft voor mij de drempel verlaagt om uit mijn comfortzone te stappen.

Hoe bevalt het ondernemerschap?

Het ondernemerschap bevalt mij goed ook al komen er natuurlijk veel uitdagingen bij kijken. Dat is helemaal niet erg, want dat maakt het juist alleen maar leuk en interessant. 

Waar zie jij jezelf staan over 5 jaar?

Ik zie mezelf over 5 jaar grote multinationals helpen om hun team efficiënter te maken, maar ook vooral andere mensen weer gelukkig maken. Een team efficiënt maken is fijn en handig, maar ik vind dat het vooral gaat om het zo prettig mogelijk maken voor werknemers. Dat is namelijk de belangrijkste stap om het team efficiënter te laten werken. Daarnaast zie ik mezelf ook meer reizen en maak ik ook online trainingen op afstand. 

Wat is het leukste aan ondernemen?

Het leukste aan ondernemen vind ik de vrijheid en de creativiteit die er bij komen kijken. Jij bedenkt op jouw eigen manier hoe jij iets wil veranderen of verbeteren en niemand houdt je daar bij tegen. Je kan jezelf helemaal laten gaan in alle creatieve oplossingen die je bedenkt en er ook nog is werkelijkheid van maken! 

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Je aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.