Freerunning Zeeland

november 09, 2021

Boris Odinot deed in 2019 meer aan ZomerOndernemer Zeeland en startte zijn bedrijf Freerunning Zeeland. Hij werd hiermee de regionale winnaar van ZomerOndernemer Zeeland.

Vanaf 2013 beoefen ik met vrienden bij vereniging GV Deltasport in Zierikzee het freerunnen. Zeker drie keer in de week zijn wij daar te vinden.

Mijn passie voor deze sport werd zo groot dat ik ook als trainer aan de slag ben gegaan.  Door het geven van clinics bij scholen en evenementen werd de groep freerunners bij de vereniging steeds groter. Er ontstonden zelfs verschillende groepen en ik zette ook twee groepen op bij andere verenigingen. Omdat ik er al even van droomde om met freerunnen een eigen bedrijf op te zetten, kwam de advertentie van ZomerOndernemer op Instagram als geroepen.

Het was tijdens de dagen van ZomerOndernemer erg fijn om je problemen en successen te delen met zo’n vijftien man en vrouw. We hielpen elkaar met van alles en nog wat, zoals bijvoorbeeld het opzetten van een Facebook bedrijfspagina. Zo prettig al die ondernemersgeesten bij elkaar!

De coaches motiveerden me om dingen maar gewoon te doen en regelden een kosteloos gesprek met een verzekeringsexpert. Hierdoor weet ik nog beter hoe het zit met aansprakelijkheid en eigen risico. Freerunnen is natuurlijk niet helemaal zonder gevaren. We gingen in de zes weken bij ondernemers op bezoek, waaronder de directeur van schoenwinkelketen Omoda.  Zijn verhaal en succes inspireerde mij enorm.

In het project leerde ik een heus bedrijf opzetten, waardoor ik nu lekker verdien met het geven van freerun clinics op kinderfeestjes en tijdens gemeentelijke evenementen. Ook heb ik een netwerk van trainers, die ik kan inschakelen voor clinics, opgebouwd. Dit jaar organiseren we wederom de Zeeuwse kampioenschappen freerunning om extra aandacht voor deze fantastische sport te vragen. Ook zijn we bezig met de gemeente om een freerun park in Zierikzee te realiseren.

Na mijn studie Aerospace Engineering, die ik voor de zomervakantie afrond, ga ik nog een studie Master of Science in Business Administration volgen. Tijdens deze studie wil ik mijn propositie onderzoeken en mijn bedrijf verder uitbouwen en in de markt zetten.

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Je aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.