ByMalu

Malu Bekker

ByMalu ZomerOndernemer

Malu Bekker is 21 jaar en maakt schilderingen, illustraties en animaties.

Ik houd mij bezig met illustratie en animatie, met focus op muurschilderingen.

Binnenkort ga ik mij inschrijven bij de KvK, omdat ik aankomende zomer aan mijn eerste grote klussen ga beginnen. Het beschilderen van 17 bungalows vanuit StichtingBIO. Daarnaast ga ik meerdere particuliere muur- en raamschilderingen maken.

Voor mijn deelname aan ZomerOndernemer wist ik nog niet zo goed hoe ik aan opdrachten moest komen en was ik nog niet ver genoeg om hier echt mee aan de slag te gaan.

Na ZomerOndernemer heb ik hier enorm veel energie in gestoken en er komen steeds meer mogelijkheden. Ook mijn netwerk blijft groeien.

Ik merk dat ik trots ben met elke nieuwe opdracht en daar ook enthousiast en creatief van word.

De ontmoetingen die ik dankzij mijn bedrijf heb, maken mij ook heel blij. Ik voel soms wel de druk dat er een kans is van mislukken en ik dan alle verantwoordelijkheid heb.

Ik moet nog een hoop ontdekken, maar ik heb er zeker geen spijt van!

ZomerOndernemer was een motiverende tijd. Binnen de periode van ZomerOndernemer heb ik inzichten gekregen waar ik hard mee aan de slag ben gegaan.

Er was een goede en veilige sfeer waardoor je je echt op je groei kon richten.

Website ByMalu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>