Daron Events

november 09, 2021

Dave Veltman is 24 jaar en is zijn eigen bedrijf Daron Event gestart. Hij organiseert regionale festivals en werd met zijn bedrijfsidee winnaar van ZomerOndernemer Flevoland 2019.

Het bedrijf dat Dave van Velthoven onlangs gestart is, is een evenementenbureau wat zich richten op jongeren tussen 16-30 jaar in regio Flevoland. Flevoland is een jonge provincie, waardoor er volgens Dave in Flevoland ook veel markt zal zijn voor zijn eventen. De eventen die hij met zijn bureau gaat uitvoeren zijn (meerdaags) festivals. Dave is momenteel hard opzoek naar sponsoren, omdat hij het festival voor iedereen toegankelijk wil houden. Hij wil graag gratis festivals organiseren.

Het evenementenbureau heet Daron Events, letterlijke vertaling van Daron is De grote goddelijke eindiging. Hoe heb je dit verzonnen? ‘Ik heb dit verzonnen nadat ik een weekend festival in de buurt had gehad, ik wat ging spelen met woorden en letters en zo geschiede het ontstaan van Daron Events.’ 

Wat ga jij aankomende periode doen: ‘Ik ga aankomende periode druk aan de slag met het verder uitrollen van het festival wat ik al heb staan (september 2020) op het Meerpaalplein.’ Daarnaast heeft Dave al een team om zich heen gebouwd, veelal met jonge (creatieve) ondernemers uit Dronten. 

Zijn plannen zijn verder een meerdaags festival in Dronten te organiseren, met name gericht op de jongeren. ‘Uiteraard is iedereen welkom’ vertelt hij verder. Verdere dromen zijn meerdere festivals door heel Europa!

Dave van Velthoven is de winnaar van ZomerOndernemer Flevoland 2019, wat vond het van dit aanbod? ‘Ik moet zeggen, het heeft mij verder gebracht dan ik had verwacht, alle handvatten die je krijgt om jezelf te ontwikkelen krijg je min of meer aangereikt. Het vergt wel enige discipline omdat je op mooie zomerdagen toch ook lekker op het strand zou willen liggen’ lacht hij. ‘Maar ook de gedrevenheid van de trainers Simone & Femke is aanstekelijk, zij stimuleren je echt om ‘’gas te geven’’. Daarnaast zijn ook de medestudenten allemaal gedreven want het is allemaal vanuit eigen initiatief. Dit is zeker een aanrader als je ook maar een klein beetje ondernemend bent! 

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Je aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.