CarmenConnect

november 08, 2021

Carmen van de Beek, 17 jaar, deed in 2016 mee in de regio Zwolle. Met haar onderneming CarmenConnect werd zij eerste in de regio Zwolle en derde tijdens de landelijke finale!

Jongerensite met vacatures en blogs

CarmenConnect is een jongerensite waar onder andere blogs en vacatures op te vinden zijn voor jongeren tussen de 13 en de 22 jaar. CarmenConnect is een soort steuntje voor pubers, aangezien de puberteit niet altijd even makkelijk is. Er zijn artikelen te vinden over bijvoorbeeld basisdingen zoals solliciteren en belastingaangiftes, maar er zijn ook persoonlijke artikelen te vinden waar ik jongeren mee wil motiveren. Zo start binnenkort de nieuwe rubriek Yes I Can, dit is een serie aan artikelen waar verschillende jonge ondernemers hun weg naar succes evalueren. Door deze artikelen te maken hoop ik zo jongeren te motiveren om te strijden voor wat ze willen bereiken.

Ondernemen tussen examens door

Langzaam maar zeker beginnen de vacatures binnen te komen en schrijf ik steeds meer blogs, dit doe ik wel naast school dus het staat momenteel op een laag pitje. Binnenkort doe ik examen havo, hierna zal ik veel meer tijd besteden aan de site.

Jongste lid van de ondernemersvereniging

Ik ben o.a. lid van de ondernemersvereniging Bedrijven Contact Heerde, hier ben ik het jongste lid. Daarnaast heb ik wat studenten van het Windesheim geholpen met hun projecten. Dit was voor de studies SPH en Journalistiek. Super leuk dus!

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Je aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.