Vroege vogel

november 08, 2021

Merel Poppeliers, 16 jaar, deed in 2016 mee aan ZomerOndernemer in de regio Amersfoort. Zij is haar eigen ontbijtservice gestart, genaamd Vroege Vogel.

Uniek ontbijtje met een persoonlijke boodschap

Elke zaterdagochtend spring ik vroeg op de fiets om croissants, chocoladebroodjes en krentenbollen af te halen bij de bakker. Thuis maak ik de ontbijtpakketten klaar. Bij elk ontbijtje zit een kaartje met een persoonlijke boodschap. Meestal staat er een positieve boodschap op voor de dag. Daarna is het tijd om mensen in Baarn te verrassen met een ontbijtje. Soms bestellen mensen een ontbijtje voor zichzelf, en soms voor iemand anders als verrassing.

Een verwennerij voor de zaterdagochtend

Het leukste aan mijn eigen bedrijf is dat ik mensen echt blij kan maken. Een ontbijtje van Vroege Vogel is een verwennerij voor de zaterdagochtend. Het is bijzonder om bij allemaal verschillende mensen over de vloer te komen: oude mensen, jonge mensen, jarige mensen of mensen die even een verwen-momentje nodig hebben. Juist het contact met de mensen is belangrijk. Mijn doel is om mensen vrolijk en speciaal met hun dag te laten beginnen. Als je de dag goed begint, beïnvloedt dat de rest van de dag positief.

Veel kansen sinds de start van mijn bedrijf

Er komen veel kansen op mijn pad doordat ik mijn eigen bedrijf heb. Ik heb eenmalig in een jeugdkabinet gezeten, mocht meedoen aan het Toptalentengala en ik kom soms op de radio. Eén keer zat ik in een ochtendshow, toen kwam ik al om 05.00 uur op de radio! Die kansen zijn zo leuk, ik kom met veel mensen in contact en krijg inspiratie om door te gaan met het ondernemen.

ZomerOndernemer heeft mij een boost gegeven

Ik wilde al eerder mijn eigen bedrijf beginnen, maar ik wist niet zo goed hoe ik moest beginnen. Ik wil doorgaan met ondernemen. Later wil ik een succesvol bedrijf aansturen, met natuurlijk een echt bedrijfspand en personeel. Dat lijkt me echt heel erg gaaf! Tot die tijd probeer ik zo veel mogelijk te leren over het ondernemen. En dat gaat het beste in de praktijk.

Het was een fantastische ervaring!

Uiteindelijk ben ik winnaar van ZomerOndernemer regio Amersfoort geworden. Ik mocht naar de landelijke finale, waar ik ook andere jongeren heb leren kennen die een passie hebben voor ondernemen. Het was een fantastische ervaring!

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Je aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.