Token Investment Advisory

november 09, 2021

Token Investment Advisory is het bedrijf van Devin Schoor (21 jaar). In 2018 nam hij deel aan ZomerOndernemer in de regio Amersfoort en werd daar zelfs regio winnaar.

Token Investment Advisory is een onafhankelijk adviesbureau voor investeringen in de digitale crypto markt

Ik bied een breed scala services aan particuliere, professionele en institutionele beleggers. Deze services omvatten alle elementen die van belang zijn om de digitale markt te begrijpen en te betreden. Hierbij ligt de focus op educatie aan onze klanten en op maat gemaakt beleggingsadvies. Daarom zijn onze services onder te verdelen in twee typen; educatie en op maat gemaakt beleggingsadvies. Onze educatieve werkwijze staat garant voor zowel kennis van zaken als de mogelijkheid om in goede projecten te investeren. Op het gebied van educatie geven wij cursussen en is er een mogelijkheid om deel te nemen aan webseminars. Vanaf begin november beginnen de inschrijvingen van de cursussen op de locatie’s: Utrecht, Gouda en Soest.

Na het project zomerondernemer is het allemaal pas begonnen

De website staat klaar, en het product is bijna compleet. Daarnaast heb ik een behoorlijk netwerk opgebouwd. Zowel van bestaande institutionele partijen zoals KPMG als meer crypto gerichte netwerken. Mogelijkheden om te partneren in overvloed, maar voor nu hou ik het graag nog even bij mezelf.

Zomerondernemer heeft mij laten inzien dat dromen slechts dromen blijven tot je ze op papier zet

Dan worden het doelen. Ondernemen is doen werd dan ook vaak gezegd tijdens het traject. Ik doe nu elke dag iets wat me een stap dichterbij mijn doel brengt. Mijn bedrijf gaat over onderwerpen die me oprecht interesseren, dus het is alleen maar leuk om eraan te werken. Op school of werk heb je wel eens bepaalde taken die je minder aan staan. Alles wat bij crypto en beleggen komt kijken vind ik erg interessant. Daarom ervaar ik het als een prachtig vak.

Ondernemen is hard werken, maar ook uitdagend!

Ik kijk terug op ZomerOndernemer als een leerzaam traject. Tijdens ZomerOndernemer ben je vooral aan het uitdenken. Dat was een erg leuk proces, maar het doen is nog veel leuker.

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Je aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.