Swink Design

november 09, 2021

Anne Somers (21) deed in 2018 mee met ZomerOndernemer in de regio Oss-Bernheze en richtte haar eigen interieur ontwerpbureau op.

Ik was al 1,5 jaar bezig met mijn eigen interieur ontwerpbureau maar zat als jonge ondernemer nog steeds met een hoop vragen. Twee jaar geleden had ik het project van ZomerOndernemer al eens voorbij zien komen op Facebook en ik besloot toch maar eens mijn stoute schoenen aan te trekken en te bellen voor meer informatie. Ik kreeg een zeer enthousiaste coördinator Dimitri aan de lijn.

Hij prikkelde mij om het gewoon te proberen en daar ben ik nu achteraf heel blij mee.

Het mooie van het project is dat je met andere prille ondernemers over allerlei zaken kunt sparren. Ik kwam erachter dat ik dingen op een andere manier kon doen. Ook vond ik het erg leuk zelf met een frisse blik mee te denken met anderen. Alle ondernemers- vragen die ik had zijn nu beantwoord. Het was zo fijn om van alle kanten handvatten aangereikt te krijgen om nieuwe mensen te leren kennen.

ZomerOndernemer heeft ervoor gezorgd dat ik mijn netwerk snel kon uitbreiden.

Ik denk met een grote glimlach terug aan een simpele oefening uit het traject. In een groepje van vier mensen moesten we van € 10,- meer geld zien te maken en het was erg leuk om samen iets creatiefs te verzinnen. We kregen van de ABN AMRO ter sponsoring een thermoskan koffie en daar zijn we de straat mee opgegaan. Aan voorbijgangers vertelden wij ons ondernemersverhaal en vroegen in ruil voor een bakje koffie om een gift, zodat we onze onderneming goed op poten konden zetten. De gunfactor was hoog, want we maakten binnen 1,5 uur van € 10,- bijna € 70,-.

Ik vind het heerlijk om als ondernemer mijn eigen vrijheid te hebben, om mijn eigen ideeën werkelijkheid te zien worden.

Met Swink Design richt ik mij op het inrichten van kantoren en horeca gelegenheden. Momenteel ben ik bezig met een groot horecaproject waarin ik veel nieuwe leveranciers leer kennen. Mijn bedrijf groeit hard en in de toekomst zou ik graag een groter kantoor willen en mensen in dienst nemen.Website Swink Design

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Je aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.