Studio Maas

oktober 19, 2021

Nick Maas deed in 2021 mee aan pak je kans en startte zijn communicatie bureau, genaamd Studio Maast Communicatie & ontwerp.

Aan het einde van mijn opleiding Bedrijfskunde kreeg ik gedurende mijn Master een zware burn-out. Hierdoor kon ik niet meer goed functioneren en moest ik aan mezelf werken. Op een werk- en leerplek in Arnhem maakte ik kennis met grafische vormgeving en ik raakte hier al snel enthousiast over. Ook speelde ik met de gedachte om hier later nog wat mee te gaan doen.
Toen ik vorig jaar oktober de advertentie van Pak Je Kans in de krant zag staan, zag ik een mooi opstapje voor mijn plannen en meldde me aan. Anders zou het toch alleen maar bij ideeën blijven.

Gedurende het traject werden mijn ideeën tastbaar. Het was geweldig hoe de coaches mij leerden om te denken in kansen. Om de beren van de weg te halen. Gewoon doen en er vol voor gaan.


In workshops deed ik heel breed kennis op. Strategie, marketing, boekhouden, steeds leerde ik weer iets nieuws wat belangrijk was voor mijn ontwikkeling als ondernemer. Helaas moest een aantal sessies digitaal, in verband met corona. Voor de boekhouding kreeg ik twee gratis afspraken waar ik veel kennis uithaalde over belasting en BTW. Dat was echt tof.
Tijdens het traject heb ik een aantal deelnemers geholpen met hun logo. Het was erg leuk om met ze mee te denken.

Nu heb ik een bedrijf in grafisch design en webdesign en inmiddels heb ik al een aantal websites gebouwd en reclame-uitingen ontworpen. Het mooiste aan het ondernemerschap vind ik dat je je eigen tijd kunt indelen. Als je overdag wilt sporten, kan dat gewoon. In de toekomst wil ik mijn bedrijf verder uitbreiden en ook nog een bedrijf opzetten in het ombouwen van oude motoren.

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Je aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.