Studio FJ

Finn van den IJssel (16 jaar) deed in 2017 mee in de regio Flevoland en is nu trotse eigenaar van Studio FJ. Hij filmt en fotografeert voor bedrijven en particulieren.

Ik maak bedrijfsfilms, aftermovies en bijvoorbeeld ook mini-documentaires. Ook fotografeer ik van alles. Denk aan evenementen of bij bedrijven. Ik vind het ook heel leuk om bij een documentaire zelf muziek te componeren op de piano.

Bezig zijn met je hobby en door netwerken nieuwe opdrachten krijgen, is het leukste wat er is.

Door ZomerOndernemer is mijn bedrijfsplan veel beter en concreter geworden. Dat is de basis van je bedrijf. Ook ben ik gewoon heel veel wijzer geworden over alles wat er komt kijken bij ondernemen, bijvoorbeeld administratie en pitchen. Verder heb ik veel leuke nieuwe mensen leren kennen en nuttige contacten opgedaan. ZomerOndernemer heeft me ook een paar opdrachten opgeleverd! Het gaat goed met Studio FJ!

Vlak na ZomerOndernemer had ik nog bijna geen klanten, maar inmiddels ben ik al een hele tijd heel druk met m’n bedrijf

Sinds ik druk ben met mijn bedrijf weet ik zeker dat ondernemen een van mijn grootste passies is. Ik kijk dan ook met een positief gevoel terug op ZomerOndernemer 2017. Het heeft me veel gebracht. Het was het startpunt voor een ontdekkingsreis naar wat ik heel leuk vind: ondernemen!

Website Studio FJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>