Shot by Sylla

oktober 21, 2021

Daniël Sylla deed in 2018 mee aan Pak je Kans en startte zijn bedrijf in de evenementen fotografie genaamd ‘Shot by Sylla’. Daniël werd met zijn bedrijf winnaar van Pak je Kans 2018.

Ik probeerde verschillende opleidingen, maar op geen enkele school wilde het echt vlotten. Nergens was ik op mijn plek, terwijl ik mijzelf graag ontwikkelde.

Op Facebook zag ik de advertentie van Pak je kans. Ik dacht aan mijn grote passie voor fotograferen, wat ik van kleins af aan al doe, en schreef me meteen in. Binnen een paar dagen kon ik al op gesprek komen.

Jong en onzeker stapte ik in het traject en wist niet goed waar te beginnen. Door de waardevolle sturing van Harry en Peter vond ik de rust om ervoor te gaan. Zij gaven mij structuur in de opzet van mijn bedrijf en motiveerde me om het maar gewoon te doen. Zo leerde ik onder andere hoe een goede boekhouding er uitziet en hoe je er efficiënt mee omgaat.

Ik voelde me ook enorm gesteund en gemotiveerd door de groep. Het is zo prettig om met mensen om te gaan die dezelfde dynamische energie en drive hebben om iets te bereiken.

Het was erg tof en inspirerend om op bezoek te gaan bij ondernemers in de regio, om hun succesverhaal te horen. Zo kwamen we onder andere bij Tom’s Creek, een oud werkgever van me.

Tijdens het traject besloot ik mij te focussen op evenementen fotografie. Op Facebook zag ik weleens foto’s van festivals waar ik ook was geweest. Die foto’s konden gewoon veel beter. Vanaf dat moment schoot ik zelf op festivals om de dynamische sfeer van het evenement écht mooi in beeld te brengen. Dit idee heb ik tijdens het traject verder uitgewerkt.

Tot mijn verrassing won ik op de kick-out, wat mede te danken was aan mijn positieve inbreng, actieve houding en kansen voor de toekomst.

Nu ben ik een succesvol fotograaf en word ik door veel verschillende partijen ingeschakeld. Zo komt het voor dat ik in een week een kickboks-workshop vastleg, maar ook te vinden ben in het provinciehuis, een zorginstelling en een ziekenhuis. Opdrachtgevers weten me, mede door de hulp van Pak Je Kans, goed te vinden.

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Je aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.