SavvIvøry

oktober 21, 2021

Saviëno Misdjan deed in 2018 mee aan Pak je Kans. Hij is een Designer in opleiding en vindt het heel erg leuk om mensen advies te geven over mode en kleding. Hij richte daarom zijn eigen kledinglabel SavvIvøry op.

Pak je kans zag ik voorbij komen op social media dankzij een vriendin van me die eraan mee deed. Het leek me gelijk leuk om er ook aan mee te doen, omdat ik niet zo goed wist welke kant ik op moest gaan. Ook wist ik niet wat ik ervan moest vinden, positief bedoeld dan.

“Je kan creatief en uniek zijn in wat je doet!”

Het klinkt misschien cliché, maar ik merk dat een 9 tot 5 baan niet echt mijn ding is. Ook dacht ik, waarom doe je niks met het geen dat je aandacht heeft en waar je vrolijk van wordt. Ik ben een Designer in opleiding en vind het heel erg leuk om mensen advies te geven over mode en kleding. Om die reden ben ik dus mijn eigen kledinglijn gestart genaamd “SavvIvøry”.

Ik vind ondernemen leuk, omdat je actief bezig bent met wat je leuk vindt. Je kan creatief en uniek zijn in wat je doet. Zoals ik eerder aangaf vind ik het leuk om andere te stylen of advies te geven ook krijg ik regelmatig complimenten over mijn eigen kledingstijl.

“Tijdens een tegenslag moet je niet opgeven maar doorgaan!”

Het meest waardevolle dat ik heb meekregen van me begeleider is dat je voor één keer gratis en niets een dienst voor iemand kan doen of uitvoeren, maar niet voor de tweede keer. Zo bouw je een band en je netwerk uit. En natuurlijk zullen er altijd tegenslagen aanbod komen. Op dat moment moet je het niet opgeven maar doorgaan. Doe een stap achteruit evalueer en ga dan weer aan de slag.

Ik zou Pak je Kans aanraden omdat je heel veel leert zoals het opzetten van je onderneming, wat je moet doen qua belasting, wat je kan verwachten, hoe je het beste kan netwerken en zelfs brainstormen over de naam van je bedrijf.

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Je aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.