Op Smaeck

november 09, 2021

Bart-Jan Winters (25) en Paula Veldman (24) hebben in 2018 als duo meegedaan in de regio Meppel, Steenwijkerland, Staphorst & Westerveld om het bedrijf Op Smaeck op te richten. En dat is gelukt!

Wij zijn gestart met Op Smaeck, een mooi bedrijf waarbij we homemade borrelboxen maken én leveren. Hierbij kun je denken aan heerlijke boxen met tapenades, gehaktballetjes, olijven, zongedroogde tomaat en nog veel meer.

We maken alles zelf en bezorgen het bovendien ook nog gratis in Groningen.

We hebben wekelijks bestellingen en merken ook dat dit langzaam van vrienden, naar de vrienden van vrienden en nog een stapje daarna verschuift. Hier zijn we heel blij mee! We merken dat onbekenden ons ook steeds sneller vinden. Daarnaast zijn we een hele toffe samenwerking met NHL Stenden in Leeuwarden aangegaan waarbij we een ons concept voor tweedejaars communicatiestudenten mogen toelichten en zij ruim 7 weken lang met ons concept aan de slag gaan om persberichten, social media, maar ook SEO en SEA teksten te leren schrijven.

Wij hebben ZomerOndernemer echt gebruikt als een soort deadline om alles verder uit te denken en af te krijgen.

In de vijf weken dat we ermee bezig waren, hebben we het concept verder uitgedacht, social media opgezet, de website compleet gemaakt en de eerste borrelboxen ook al geleverd! Daarnaast hebben wij in onze regio ZomerOndernemer gewonnen, waardoor we ook een lidmaatschap hebben gekregen op de BusinessClub van Meppel. Een hele mooie kans om zo verder te netwerken en kennis op te doen.

Het is heel gaaf om voor jezelf echt iets op te kunnen zetten en dit ook vol trots naar buiten te kunnen brengen.

We krijgen er heel veel energie van! Daarnaast merken we ook dat je als ondernemer nooit stilstaat, er is altijd wel iets te doen en je kunt altijd verder bouwen aan je eigen onderneming! Als we terugkijken op onze deelname aan ZomerOndernemer zijn we zeer positief! We zijn blij dat we hebben meegedaan. Het heeft ons een mooie kickstart en planning gegeven om de ideeën in concrete acties om te zetten, en dat heeft supergoed uitgepakt!

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Je aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.