Mooi bij Mikki.

november 08, 2021

Binnen een jaar jouw eigen schoonheidssalon aan huis en fulltime werk. Mikki Heuving kreeg het voor elkaar en is nu de trotse eigenaresse van Mooi bij Mikki.

Tijdens het project

Mikki deed vorig jaar mee aan ZomerOndernemer Flevoland en zij had eerst twijfels om mee te doen omdat ze dacht dat zij niks nieuws zou leren omdat ze al les over het ondernemerschap kreeg op school. Maar zij besloot toch om mee te doen en daardoor kreeg zij de kans om haar ideeën en problemen te delen met andere deelnemers en ervaren ondernemers uit de regio. Door de verschillende meningen en kritieken van anderen te combineren, kon zij telkens een stapje verder met haar bedrijf.

Leren door te doen

Een belangrijk knelpunt van Mikki was het boekhouden. Ze dacht dat het veel tijd zou kosten en keek er erg tegen op. Maar doordat zij tijdens het project er écht mee aan de slag moest gaan, kwam ze erachter dat het reuze meeviel en dat het een stuk gemakkelijker is dan dat zij dacht.

Voor Mikki betekent ZomerOndernemer de echte start van haar bedrijf Mooi bij Mikki. Dankzij het project overkwam zij haar struikelblokken, leerde ze dat ze niet bang moest zijn om hulp te vragen en heeft zij nu een bedrijf om trots op te zijn.Facebook Mooi bij Mikki

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Je aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.