Jolijn Mulder Interieur & Styling

Jolijn Mulder ZomerOndernemer Ede

Jolijn Mulder ZomerOndernemer

Jolijn Mulder (21) deed in 2018 mee in de regio Ede. Zij startte een onderneming in interieur & styling.

Ik ben een bedrijf gestart in de interieur branche. Met mijn bedrijf help ik particulieren en ondernemers met de inrichting van hun woon/werk ruimte.

Met mijn werk wil ik laten zien dat een interieur praktisch, betaalbaar en mooi tegelijk kan zijn.

Zodat jouw huis echt jouw thuis wordt en een werkplek een fijne, inspirerende werkomgeving kan zijn. Zo wil ik interieuradvies toegankelijk maken. Op dit moment gaat het goed met mijn bedrijf. Ik moet het vooral hebben van mond tot mond reclame en dat begint steeds meer te groeien. Daar word ik echt heel blij van.

Ik krijg er super veel energie van als ik mensen mag helpen met hun interieur.

Ik heb altijd geroepen dat ik graag mijn eigen onderneming wilde, maar ik wist nooit goed hoe ik dat nou precies moest aanpakken. Per toeval kwam ik ZomerOndernemer tegen op Facebook en dacht meteen: dit ga ik doen! Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb me gelijk ingeschreven en na wat leuke telefoongesprekken keek ik er steeds meer naar uit om hieraan deel te gaan nemen. De driedaagse training was erg leerzaam.

Er is niet echt een boekje met regels of een stappenplan voor het worden van een succesvolle ondernemer. Je moet daarin je eigen weg vinden en iedereen doet dat op zijn manier.

Doordat je in een groep samenwerkt leer je steeds andere dingen van elkaar, want iedereen denkt weer anders over bepaalde dingen. Dat vond ik vooral heel leerzaam. Ook de terugkomdagen waren erg interessant. Tijdens deze dagen gingen we langs bij andere ondernemers en kregen we daar ook nog training in o.a. boekhouden en social media. Het ondernemerschap is erg leuk, want je leert steeds weer nieuwe dingen. Ook vind ik het heel fijn om met andere ondernemers te praten die hetzelfde doen als ik.

Ik geloof niet in keiharde concurrentie maar meer in samenwerken en van elkaar leren.

ZomerOndernemer was een leerzame en vooral ook een gezellige tijd. Ik zou het andere jongeren zeker aanraden.

Doordat ik mee heb gedaan aan ZomerOndernemer, heb ik ook de stap durven zetten om me in te schrijven bij de KvK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>