El-Decoration

El-Decoration is een online webshop opgericht door Elles Bouwmeester tijdens haar deelname aan ZomerOndernemer Zwolle in 2017. Het assortiment bestaat uit persoonlijke cadeaus, (reclame) stickers en bedrukt textiel.

Tijdens ZomerOndernemer heb ik een webshop opgericht, die verkoopt aan particulieren en zakelijke klanten

Ik maak en verkoop persoonlijke cadeaus. Bijvoorbeeld geboortecadeaus, thema cadeaus (voor kerst en Sinterklaas), bruiloft geschenken, relatiegeschenken en nog veel meer. Ook lever ik op maat gemaakte stickers. Dit kunnen decoratiestickers voor in huis zijn, raamstickers maar ook reclame- en voertuigbelletering. Daarnaast bedruk ik diverse soorten textiel. Tassen, truien, T-shirts, sportkleding of bedrijfskleding, bijna alles is mogelijk. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en mijn klanten blij te maken met iets persoonlijks.

Naast mijn studie werk ik bijna dagelijks voor een heleboel leuke klanten waaronder ook een aantal bedrijven

Met El-Decoration gaat het goed. Sinds twee maanden heb ik een vernieuwde webshop geopend. Deze is al enorm uitgebreid vergeleken met een jaar geleden. Ik ben momenteel bezig met een aantal nieuwe productcategorieën op het gebied van persoonlijke cadeaus. Deze hoop ik begin 2019 online te kunnen zetten. Door mijn deelname aan ZomerOndernemer heb ik mijn plannen duidelijk kunnen uitwerken, kreeg ik veel informatie over belangrijke dingen waar ik waarschijnlijk zelf niet aan gedacht zou hebben. Door deze ondersteuning kreeg ik steeds meer ideeën en motivatie om ook echt aan de slag te gaan en er iets van te maken.

Naast de producten die ik maak, houd ik ook zelf mijn social mediakanalen bij, regel ik de administratie en probeer ik continu iets aan te bieden dat vernieuwend is

Het ondernemerschap bevalt mij goed… Natuurlijk zijn er ook minder leuke kanten. Er zijn genoeg dingen waar ik tegenaan loop zoals machines die niet werken, leveringen die een flinke vertraging oplopen of klanten die achteraf net niet helemaal tevreden zijn. Maar toch, de uitdaging om het op te lossen helpt mij om continu te verbeteren. En dat maakt het toch weer leuk!

Ik zou ZomerOndernemer bij iedereen aanraden die ook maar een plan heeft of twijfelt of het ondernemerschap wat is

Je leert er onwijs veel van en gaat dingen durven doen! Je werkt je plannen uit en ontdekt of het ondernemerschap iets voor je is. Ik heb het gevoel dat ik door ZomerOndernemer een goede start heb kunnen maken. En dat is heel waardevol want een goede start is belangrijk voor de toekomst!

Website El-Decoration

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>