Dewi deco lampen

november 09, 2021

Dewi Deco Lampen is opgezet door Dennis Willms (24). In 2018 nam hij deel aan ZomerOndernemer in de regio Landelijk Zaanstreek-Waterland.

Ik werkte al een aantal jaren bij een allround elektriciteitsbedrijf in Monnikendam toen Jerome, jongerenmedewerker en tevens coördinator bij ZomerOndernemer, mij tipte over het project.

Hij wist dat ik altijd al aan het knutselen was met lampen en de droom heb om voor mijzelf te beginnen.

Ik maakte toen al lampen van hout uit de natuur gecombineerd met Ledverlichting wat energiezuinig en, in combinatie met hout, veilig is. Nadat hij mij had uitgelegd wat de inhoud van de zes weken was, heb ik deze kans met beide handen aangepakt.

In het project werd ik door zoveel verschillende mensen gesteund. Door mensen uit het bedrijfsleven en door mededeelnemers.

Bij de start krijg je eigenlijk meteen een groot netwerk cadeau.

Dit netwerk heeft er ook voor gezorgd dat het met mijn bedrijf al snel serieus werd. Een ondernemer uit Monnikendam wil bijvoorbeeld nog een winkel beginnen met voorwerpen van jonge kunstenaars en zij heeft mij er al voor gevraagd. Het VU in Monnikendam wil ook met mij om tafel voor de aanschaf van lampen. Collega ZomerOndernemer Christine had nog wel een boom die gekapt moest worden waar ik zo tien lampen uit kan halen. Ik haal ook veel materialen uit bouwmarkten om een unieke lamp te creëren.

ZomerOndernemer was voor mij een mooie tijd. Samen met andere deelnemers maakten we van tien euro dertig euro door de verkoop van gekoelde dranken aan een strand waar geen horeca was.

Maar het gaafste vind ik nog wel dat ik mijzelf en mijn producten durf te presenteren aan een groep mensen. Iets wat ik nooit van mijzelf had verwacht.

Ik zie mooie kansen voor mijn lampen aangezien ze veilig en duurzaam zijn. Materialen uit de natuur worden hergebruikt. Momenteel ben ik bezig met het opzetten van een webshop voor mijn lampen. Ook heb ik plannen om grote woonwinkels als Loods 5 en IKEA te benaderen om mijn lampen in hun assortiment te laten opnemen.

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Je aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.