Deborah Bakker

oktober 21, 2021

Deborah Bakker volgde in 2017 het Pak je Kans traject. Het project gaf haar enorm veel energie. Het leverde haar een baan op en daarnaast runt ze haar eigen massagepraktijk.

Een eigen massagesalon

Ik was al een tijdje werkloos en dacht er al lang aan om een eigen massagesalon te beginnen. Een eigen massagesalon waar ik sportmassages geef omdat ik heel sportief ben en de opleiding Sportmasseur gevolgd heb. Ook ben ik vrij commercieel ingesteld en toen ik Pak je kans op Facebook zag, was de keuze voor mij snel gemaakt.

Belastingen, marketing, van alles kwam aan de orde

Tijdens Pak je kans kreeg ik veel inspiratie van anderen waardoor ik erg gemotiveerd raakte. Het was fijn om mee te krijgen waar je allemaal aan moest denken als ondernemer. Ook was het een leuke tijd, ik herinner mij vooral de opdracht waarbij we tien euro op straat moesten verdubbelen. We kochten paraplu’s bij de Action en verkochten deze tegen een flinke meerprijs op het station toen het hard aan het hozen was.

Het gaf steun om in het traject jongeren tegen te komen die in dezelfde situatie zaten en dezelfde problemen hadden

Ik heb veel energie gekregen van het project. Zoveel energie dat ik bij Fietsenwinkel.nl een baan als manager aangeboden kreeg. Momenteel solliciteer ik naar de baan van manager bij de Keukenconcurrent waar ik kans heb op een vaste baan en een hoger salaris.

Mijn massagepraktijk heb ik nog steeds en ik masseer voornamelijk mensen uit mijn directe omgeving

Eigenlijk is mijn hobby meer een hobby gebleven, maar ik sluit niet uit dat ik in de toekomst alsnog een echte massagepraktijk begin. Ik heb nu in ieder geval de ondernemerskennis van het Pak je kans project. Het is op dit moment eerst mijn droom om nog eens regiomanager te worden.

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Je aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.