ZomerOndernemer

Rijk van Nijmegen

Een eigen bedrijf starten in het Rijk van Nijmegen

Start zomervakantie 2022

Ben je tussen de 15 en 25 jaar en woon of studeer je in Nijmegen, Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook & Middelaar of Wijchen? Gefeliciteerd, dat is namelijk dé perfecte plek om als Zomerondernemer een start te maken met je eigen bedrijf en je ondernemersvaardigheden te ontwikkelen! En dat doe je niet alleen: je doorloopt het project van zes weken in een groep van 20  zomerondernemers. Maak van je vakantiebaan je droombedrijf en het leuke is dat jouw deelname helemaal gratis is!

ZomerOndernemer  

Kenmerkend voor het programma van ZomerOndernemer zijn de persoonlijke ontmoetingen en ervaringen. We denken lateraal en outside the box, niets is gek. Vertrouwen en samenwerken zijn de competenties waar we  met name in de driedaagse training veel aan werken.

Alle persoonlijke contacten zullen voldoen aan de wettelijke eisen (RIVM) en we anticiperen op maximale  veiligheid, we zullen 100% ‘coronaproof’ zijn. We worden uitgedaagd om het businessmodel aan te passen aan deze bijzondere  situatie. Ook gaan we uitgebreid in op andere verdienmodellen zoals deze bijvoorbeeld in ‘Ware Winst’ worden uitgewerkt. Winst is in geld uit te drukken, maar ook in gezond, sociaal en duurzaam. We houden nauw contact met lokale ondernemers, per regio zoeken we samenwerking met businessmaatjes en voorbeeldbedrijven op lokaal niveau. Ook voor onze eigen bedrijfsvoering en afzet is het regionale aspect van groot belang, zonder dat we natuurlijk de wereld uit het oog verliezen, want dankzij het world wide web kan je klant zich overal bevinden.

ZomerOndernemer heeft je veel te bieden: een gedegen start van je eigen bedrijf, ontwikkeling van je ondernemersvaardigheden, een gedegen aanvulling op je CV, een waardevolle vergroting van je netwerk en interessante trainingen en bedrijfsbezoeken. Schrijf je nu in, er is plek voor maximaal 20 deelnemers!

Belangrijke data 202

Driedaagse training

volgt

Terugkomdagen

volgt

Kick Out

volgt

Het ZomerOndernemer team

Cees van Diemen
Regiocoördinator
Arnhem-overbetuwe@zomerondernemer.nl
06-24761007
Hans Zomer
Regiocoördinator & Trainer
arnhem@pakjekans.nl
06 518 37 131

Sponsoren

ZomerOndernemer is mogelijk dankzij

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Uw aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.