Maak kennis met Thom, deelnemer ZomerOndernemer Flevoland 2018

Zoals je misschien wel weet kan jij je al een tijdje aanmelden voor ZomerOndernemer 2018. ZomerOndernemer gaat dit jaar in 14 regio’s in Nederland van start.  Thom is een van de enthousiaste jongeren die in 2018 mee gaat doen aan ZomerOndernemer Flevoland. Dit jaar start ZomerOndernemer voor de 9e keer in Flevoland. Thom vertelt je graag waarom hij zich heeft aangemeld.

Maak kennis met.. Thom!

Mijn naam is Thom, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Lelystad. Momenteel studeer ik Communicatie (3e jaar) op Windesheim Flevoland in Almere. Daarnaast ben ik me aan het ontwikkelen in de evenementenbranche. Zo heb ik al een minor Eventmanagement gedaan, stage gelopen bij 2 verschillende evenementenbureaus en heb ik gewerkt voor en op verschillende evenementen. Ook ga ik in juni beginnen met een specialisatie tot eventmanager in Amsterdam naast mijn huidige opleiding.

Het idee om voor mezelf te beginnen, is eigenlijk redelijk spontaan ontstaan toen ik met een medestudent van mij aan het spreken was. Wel was ik al die tijd al heel erg ondernemend ingesteld. Zo werk ik op dit moment al voor veel verschillende opdrachtgevers en heb ik ook al voor veel verschillende opdrachtgevers gewerkt. Daarnaast bezoek ik veel (netwerk)evenementen. Dit doe ik vooral om mezelf te laten zien en kenbaar te maken wat ik doe en waar ik mee bezig ben.

Via één van deze evenementen ben ik ook met ZomerOndernemer in contact gekomen. In maart heb ik het open huis van de Gemeente Lelystad bezocht. Daar sprak ik een hele aardige vrouw van het Ondernemersplein. Ik vertelde haar dat ik bezig was met me oriënteren op het opzetten van een eigen bedrijf en ze gaf mij een folder van ZomerOndernemer. Toen wist ik dat dit was wat ik moest gaan doen en daarom heb ik me ingeschreven.

Waarom ZomerOndernemer

ZomerOndernemer biedt mij de boost die ik nodig heb voor het opzetten van mijn eigen bedrijf. Zo verwacht ik de ondernemerskills die ik nu mis, bij ZomerOndernemer te leren. Daarnaast vind ik het tof om op deze manier mijn zomervakantie nuttig te besteden en hoop ik weer hele leuke, nieuwe mensen te leren kennen door dit project.

Lijkt het jou nou net als Thom leuk om ondernemende jongeren te ontmoeten? Je netwerk te vergroten en te werken aan je eigen bedrijf? Meld je dan snel aan voor ZomerOndernemer!

 


Aanmelden ZomerOndernemer

 [formidable id=13]