Een eigen bedrijf starten in Flevoland

Wil jij van Instagram, YouTube of je blog je werk maken? Handel je in cryptocurrency of wil je graag een eigen app ontwikkelen? Of heb jij een innovatief en duurzaam idee voor bijvoorbeeld de Floriade? Is werken voor een baas niks voor jou en heb jij er altijd al van gedroomd om een eigen bedrijf te starten? Pak dan nu je kans en meld je dan aan voor ZomerOndernemer! Deelname is gratis en je ontvangt van ons zelfs een klein startkapitaal!

Start je eigen bedrijf als vakantiebaan!

In 2019 gaat ZomerOndernemer voor de 10e keer van start in de provincie Flevoland. Met ZomerOndernemer kun jij jouw eigen bedrijf starten tijdens de zomervakantie. We starten op 15 juli 2019 met een driedaagse training bij Rabobank Flevoland in Lelystad. Deze training is de basis van het project.

Na deze trainingsdagen is er elke week op woensdag een terugkomdag. Hier gaan we op bezoek bij lokale ondernemers en krijg je elke week een workshop of lezing. We leren je verschillende ondernemersvaardigheden; zoals denken in kansen, doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en proactief zijn. Ook bouw je aan een regionaal netwerk en leer je veel nieuwe mensen kennen.

We sluiten ZomerOndernemer Flevoland op 21 augustus 2019 bij Rabobank Flevoland in Lelystad feestelijk af met een super toffe kick-out! Iedereen is welkom en jij presenteert hier jouw bedrijfsidee aan familie, vrienden en lokale ondernemers.

Deelname is gratis!

Meedoen aan ZomerOndernemer is helemaal gratis! Dankzij subsidie van alle gemeente in Flevoland en lokale ondernemers kunnen wij jongeren helpen met het starten van een eigen bedrijf.


Belangrijke data 2021

Data worden binnenkort bekend gemaakt..


Wil jij ZomerOndernemer Flevoland sponsoren?

We zijn hard opzoek naar sponsors om ZomerOndernemer Flevoland 2019 mogelijk te maken! Zonder jouw financiële bijdrage is het niet mogelijk om de deelnemers een startkapitaal te geven, dus help ons!

Sponsor regio Flevoland

Benieuwd naar wat oud deelnemers van het project vonden?

"ZomerOndernemer is vernieuwend en verbredend. Ik heb veel meer geleerd dan alleen de stappen tot een eigen bedrijf. Ik kan nu ook zeggen dat ik zelfverzekerder ben en weet wat ik in me heb."
Deelnemer 2018ZomerOndernemer Flevoland
"Veel kennis opgedaan en een breder netwerk opgebouwd. Erg tevreden over het project."
Deelnemer 2018ZomerOndernemer Flevoland
"Waardevol voor mijn profilering."
Deelnemer 2018ZomerOndernemer Flevoland

Regioteam

Simone van der Worp

Regiocoördinator en Trainer
Femke van Cappelle

Femke van Cappelle

Trainer

Sponsors ZomerOndernemer Flevoland

Faim Advies ZomerOndernemerJortt ZomerOndernemerCCHO ZomerOndernemer

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname is gratis! Je ontvangt van ons zelfs een klein startkapitaal tussen de 100 en 200 euro.

We starten in de zomervakantie van 2021

We starten met een driedaagse training, gevolgd door 4 terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum ZomerOndernemer in jouw regio van start gaat!

Bekijk hier alle regio's

Volg ons op Instagram!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 5663333491 Feed will not update.