Een eigen bedrijf starten in Flevoland

Wil jij van Instagram, YouTube of je blog je werk maken? Handel je in cryptocurrency of wil je graag een eigen app ontwikkelen? Of heb jij een innovatief en duurzaam idee voor bijvoorbeeld de Floriade? Is werken voor een baas niks voor jou en heb jij er altijd al van gedroomd om een eigen bedrijf te starten? Pak dan nu je kans en meld je dan aan voor ZomerOndernemer! Deelname is gratis en je ontvangt van ons zelfs een klein startkapitaal!

Start je eigen bedrijf als vakantiebaan!

In 2019 gaat ZomerOndernemer voor de 10e keer van start in de provincie Flevoland. Met ZomerOndernemer kun jij jouw eigen bedrijf starten tijdens de zomervakantie. We starten  met een driedaagse training. Deze training is de basis van het project.

Na deze trainingsdagen is er elke week een terugkomdag. Hier gaan we op bezoek bij lokale ondernemers en krijg je elke week een workshop of lezing. We leren je verschillende ondernemersvaardigheden; zoals denken in kansen, doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en proactief zijn. Ook bouw je aan een regionaal netwerk en leer je veel nieuwe mensen kennen.

We sluiten ZomerOndernemer Flevoland feestelijk af met een super toffe kick-out! Iedereen is welkom en jij presenteert hier jouw bedrijfsidee aan familie, vrienden en lokale ondernemers.

Deelname is gratis!

Meedoen aan ZomerOndernemer is helemaal gratis! Dankzij subsidie van alle gemeente in Flevoland en lokale ondernemers kunnen wij jongeren helpen met het starten van een eigen bedrijf.


Belangrijke data 2019

Driedaagse training
Nog niet bekend

Terugkomdagen
Nog niet bekend

Feestelijke Kick-out
Nog niet bekend

* We verwachten dat je in elk geval de driedaagse training aanwezig bent, dit is namelijk de basis van ZomerOndernemer. Kan je dan niet aanwezig zijn, dan is het helaas niet mogelijk om mee te doen aan ZomerOndernemer.


Wil jij ZomerOndernemer Flevoland sponsoren?

We zijn hard opzoek naar sponsors om ZomerOndernemer Flevoland 2019 mogelijk te maken! Zonder jouw financiële bijdrage is het niet mogelijk om de deelnemers een startkapitaal te geven, dus help ons!

Sponsor regio Flevoland!

Benieuwd naar wat oud deelnemers van het project vonden?

"ZomerOndernemer is vernieuwend en verbredend. Ik heb veel meer geleerd dan alleen de stappen tot een eigen bedrijf. Ik kan nu ook zeggen dat ik zelfverzekerder ben en weet wat ik in me heb."
Deelnemer 2018ZomerOndernemer Flevoland
"Veel kennis opgedaan en een breder netwerk opgebouwd. Erg tevreden over het project."
Deelnemer 2018ZomerOndernemer Flevoland
"Waardevol voor mijn profilering."
Deelnemer 2018ZomerOndernemer Flevoland

Regioteam

Simone van der Worp

Regiocoördinator en Trainer
Femke van Cappelle

Femke van Cappelle

Trainer

Sponsors ZomerOndernemer Flevoland

Faiz Advies Femke van CappelleAfvallen Almere Simone van der WorpJortt ZomerOndernemerCleerdin-Hamer

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname is gratis! Je ontvangt van ons zelfs een klein startkapitaal tussen de 100 en 200 euro.

We starten in juli 2019

We starten met een driedaagse training, gevolgd door 4 terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum ZomerOndernemer in jouw regio van start gaat!

Bekijk hier alle regio's

Volg ons op Instagram!