ZomerOndernemer Flevoland

Wil jij van Instagram, YouTube of je blog je werk maken? Handel je in cryptocurrency? Of heb jij een innovatief en duurzaam idee voor bijvoorbeeld de Floriade? Is naar school gaan en werken voor een baas niks voor jou? Meld je dan nu aan voor ZomerOndernemer en ontvang tot 150 euro startkapitaal!

Start je eigen bedrijf als vakantiebaan!

Deze zomer gaat ZomerOndernemer voor de 9e keer van start in de provincie Flevoland. We starten ZomerOndernemer Flevoland op 23 juli 2018 met een driedaagse training. De 3-daagse training starten we bij Places to Work in Almere en is de basis van het project.

Na deze trainingsdagen is er elke week op woensdag een terugkomdag. Hier gaan we op bezoek bij lokale ondernemers en krijg je elke week een workshop of lezing. We leren je verschillende ondernemersvaardigheden; zoals denken in kansen, doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en proactief zijn. Ook bouw je aan een regionaal netwerk en leer je veel nieuwe mensen kennen. Waar de terugkom bijeenkomsten zullen zijn houden we voorlopig nog even geheim, het zijn in elk geval met het openbaar vervoer goed te bereiken locaties. Zodat jij niet uren onderweg bent!

We sluiten ZomerOndernemer Flevoland feestelijk af met een super toffe kick-out op 29 augustus 2018 bij Rabobank Flevoland in Lelystad! Iedereen is welkom en jij presenteert hier jouw bedrijfsidee aan familie, vrienden en lokale ondernemers.


Info-Meeting voor Ambitieuze jongeren

Lijkt dit jou de ultieme uitdaging voor de zomer, maar wil je eerst nog wat meer informatie over deze mooie kans? Komt dan naar een Info-Meeting!

Info-Meeting Lelystad
Waar: Provinciehuis Flevoland in Lelystad
Wanneer: 27 juni 2018
Tijd: 15.00 – 17.00 uur

Info-Meeting Almere
Waar: Windesheim Flevoland in Almere
Wanneer: 28 juni 2018
Tijd: 15.00 – 17.00 uur

Wij vertellen je graag wat je van ZomerOndernemer Flevoland kan verwachten en tijdens deze middagen kan je al je vragen kwijt bij één van onze professionals.

Ben je van plan om te komen? Stuur ons dan even een WhatsApp bericht op telefoonnummer 06-12772187 of mail naar flevoland@zomerondernemer.nl. Wij vertellen dan ook waar je precies moet zijn. Vergeet jezelf natuurlijk niet op aanwezig te zetten op Facebook voor dit evenement.

Aanmelden via e-mail! Zet jezelf op aanwezig op Facebook

Samen met iemand een bedrijf starten?  Vergeet vooral niet aan al je vrienden en familie te vertellen dat deze informatie bijeenkomst is!


Belangrijke data 2018

Driedaagse training bij Places to Work in Almere
23 juli 2018
24 juli 2018
25 juli 2018

Terugkomdagen
1 augustus 2018
8 augustus 2018
15 augustus 2018
22 augustus 2018

Kick-out bij Rabobank Flevoland in Lelystad
29 augustus 2018


Wil jij ZomerOndernemer Flevoland sponsoren?

We zijn nog hard opzoek naar sponsors om ZomerOndernemer Flevoland 2018 mogelijk te maken! Zonder jouw financiële bijdrage is het niet mogelijk om de deelnemers een startkapitaal te geven, dus help ons!

Sponsor regio Flevoland!

Regioteam

simone van der worp

Simone van der Worp

Regiocoördinator en Trainer
Femke van Cappelle

Femke van Cappelle

Trainer

Sponsors ZomerOndernemer Flevoland

Faiz Advies Femke van CappelleAfvallen Almere Simone van der Worp

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname is gratis! Je ontvangt van ons zelfs een klein startkapitaal tussen de 100 en 200 euro.

We starten in juli 2018

We starten met een driedaagse training, gevolgd door 4 terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum ZomerOndernemer in jouw regio van start gaat!

Bekijk hier alle regio's

Volg ons op Instagram!