Een eigen bedrijf starten in Flevoland

⛔ Je aanmelden als deelnemer voor ZomerOndernemer Flevoland 2018 is helaas niet meer mogelijk! ⛔

Wil jij van Instagram, YouTube of je blog je werk maken? Handel je in cryptocurrency of wil je graag een eigen app ontwikkelen? Of heb jij een innovatief en duurzaam idee voor bijvoorbeeld de Floriade? Is werken voor een baas niks voor jou en heb jij er altijd al van gedroomd om een eigen bedrijf te starten? Pak dan nu je kans en meld je dan aan voor ZomerOndernemer! Deelname is gratis en je ontvangt van ons 200 euro startkapitaal!

Start je eigen bedrijf als vakantiebaan!

Deze zomer gaat ZomerOndernemer voor de 9e keer van start in de provincie Flevoland. Met ZomerOndernemer kun jij je eigen bedrijf starten tijdens de zomervakantie. We starten ZomerOndernemer Flevoland op 23 juli 2018 met een driedaagse training. De 3-daagse training is de basis van het project.

Na deze trainingsdagen is er elke week op woensdag een terugkomdag. Hier gaan we op bezoek bij lokale ondernemers en krijg je elke week een workshop of lezing. We leren je verschillende ondernemersvaardigheden; zoals denken in kansen, doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en proactief zijn. Ook bouw je aan een regionaal netwerk en leer je veel nieuwe mensen kennen. Waar de terugkom bijeenkomsten zullen zijn houden we voorlopig nog even geheim, het zijn in elk geval met het openbaar vervoer goed te bereiken locaties. Zodat jij niet uren onderweg bent!

We sluiten ZomerOndernemer Flevoland feestelijk af met een super toffe kick-out op 29 augustus 2018! Iedereen is welkom en jij presenteert hier jouw bedrijfsidee aan familie, vrienden en lokale ondernemers.

Deelname is gratis!

Meedoen aan ZomerOndernemer is helemaal gratis! Dankzij subsidie van alle gemeente in Flevoland en lokale ondernemers kunnen wij jongeren helpen met het starten van een eigen bedrijf.


Belangrijke data 2018

Driedaagse training bij Places to Work in Almere(9.30 – 16.00 uur)*
23 juli 2018
24 juli 2018
25 juli 2018

Terugkomdagen (9.30 – 14.00 uur)
1 augustus 2018 bij het Provinciehuis in Lelystad
8 augustus 2018 bij het Ondernemersplein in Almere
15 augustus 2018 in Dronten
22 augustus 2018 in Almere

Feestelijke Kick-out bij Rabobank Lelystad (16.00 – 18.00 uur)
29 augustus 2018

* We verwachten dat je in elk geval de driedaagse training aanwezig bent, dit is namelijk de basis van ZomerOndernemer. Kan je dan niet aanwezig zijn, dan is het helaas niet mogelijk om mee te doen aan ZomerOndernemer.


Wil jij ZomerOndernemer Flevoland sponsoren?

We zijn nog hard opzoek naar sponsors om ZomerOndernemer Flevoland 2018 mogelijk te maken! Zonder jouw financiële bijdrage is het niet mogelijk om de deelnemers een startkapitaal te geven, dus help ons!

Sponsor regio Flevoland!

Regioteam

simone van der worp

Simone van der Worp

Regiocoördinator en Trainer
Femke van Cappelle

Femke van Cappelle

Trainer

Sponsors ZomerOndernemer Flevoland

Faiz Advies Femke van CappelleAfvallen Almere Simone van der WorpJortt ZomerOndernemerCleerdin-Hamer

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname is gratis! Je ontvangt van ons zelfs een klein startkapitaal tussen de 100 en 200 euro.

We starten in juli 2018

We starten met een driedaagse training, gevolgd door 4 terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum ZomerOndernemer in jouw regio van start gaat!

Bekijk hier alle regio's

Volg ons op Instagram!