Een eigen bedrijf starten in de regio Achterhoek

De Achterhoek is een van de meest innovatieve regio’s van het land en biedt veel kansen voor succesvol ondernemerschap en een boeiende ondernemende carrière. De perfecte plek om als Zomerondernemer een start te maken met je eigen bedrijf en je ondernemersvaardigheden te ontwikkelen! En dat doe je niet alleen: je doorloopt het project van zes weken met 20 tot 30 andere ZomerOndernemers.

Je volgt een programma met trainingen, workshops, interessante bedrijfsbezoeken en een feestelijke finale waarin je jouw bedrijf presenteert. Tijdens Zomerondernemer krijg je begeleiding van twee ervaren ondernemerscoaches die met enthousiasme, humor en af en toe een ferme duw in de juiste richting jou helpen om van de leukste zomerbaan ooit een succes te maken. Je krijgt ook nog een klein startkapitaal mee en er is in overleg ook nog ruimte voor een korte vakantie.

Zomerondernemer heeft dus veel te bieden: een gedegen start van je eigen bedrijf, ontwikkeling van je ondernemersvaardigheden, een waardevolle aanvulling op je CV, een waardevolle vergroting van je netwerk en interessante trainingen en bedrijfsbezoeken.


We zijn nog opzoek naar sponsors!

Project Zomerondernemer is een perfect project om jongeren te boeien en binden aan de regio en ze bovendien een gedegen voorbereiding te geven op een eigen onderneming of een waardevolle toevoeging aan het CV.

Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren?  Voor ZomerOndernemer 2020 zijn we op zoek naar nieuwe sponsoren die bijvoorbeeld willen helpen het startkapitaal van maximaal €200 per ZomerOndernemer bijeen te brengen. Alle kleine beetjes zijn welkom!

Sponsor regio Achterhoek

Belangrijke data 2020

Driedaagse training
Herfstvakantie 2020

Terugkomdagen
Nog niet bekend

Kick Out
Nog niet bekend

Benieuwd naar wat oud deelnemers van het project vonden?

"Ontzettend goed, anders dan ik had verwacht."
DeelnemerAchterhoek
"Zeer interessant en een leuke ervaring!"
DeelnemerAchterhoek
"Zeer positief. Super initiatief!"
DeelnemerAchterhoek

Regioteam

Sponsors ZomerOndernemer Achterhoek

CCHO ZomerOndernemer

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname kost jou niks, en is helemaal gratis!

We starten in de zomervakantie van 2021

We starten met een driedaagse training, gevolgd door vier terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum ZomerOndernemer in jouw regio van start gaat!

Bekijk hier alle regio's