ZomerOndernemer

Lekstroom

Een eigen bedrijf starten in de regio Vijfheerenlanden, Stichtse Vecht en Nieuwegein

Wilde jij altijd al ondernemer worden? Of loop je de laatste tijd rond met een goed idee voor een eigen bedrijf? Grijp dan deze kans op een onvergetelijke, leerzaam en ondernemend programma!

Programma in de avonduren
We starten het project op 12 en 13 april. In de eerste week van het traject starten we met een actieve tweeavondse bootcamp. Je leert creatief denken, uit je comfortzone te stappen, netwerken en samen met anderen neem je je bedrijfsplan onder de loep. We trappen het project feestelijk af met een ondernemersmarkt waarin je je onderneming presenteert aan de buitenwereld. Vervolgens ga je direct aan de slag met je bedrijf. Elke week is er een terugkomavond samen met de groep en zijn er workshops, reflectiemomenten en bedrijfsbezoeken. Het project sluit af met een feestelijke kick out waar we onder andere de regionale beste zomerondernemer kiezen.

Gratis deelname
Deelname aan het project in kosteloos. Het enige wat je nodig hebt is motivatie en een idee – hoe pril ook – voor een bedrijf. Verder verwachten we dat je voor de bijeenkomsten beschikbaar bent. Ben je daarnaast tussen de 15 en 23 jaar en woon of studeer je in de regio Lekstroom? Schrijf je dan nu in en start in april nog jouw eigen bedrijf!

Regio Lekstroom
ZomerOndernemer Lekstroom staat open voor alle jongeren van 15 tot 23 jaar die wonen of studeren in de gemeentes Vijfheerenlanden, Stichtse Vecht en Nieuwegein. Doe mee! Aarzel niet en maak jouw droom nu werkelijkheid en zorg voor een onvergetelijke zomer. Voor vragen kun je mailen naar info@zomerondernemer.nl

Belangrijke data 2022

Bootcamp

12 en 13 april 2022 tussen 17.30 en 21:30 uur

Locatie volgt

Terugkomavonden
19, 26 april en 10, 17 mei 2022 tussen 17.30 en 21:30 uur

Locaties volgen

Kick Out

24 mei 2022 tussen 19.30 en 21.30 uur

Het ZomerOndernemer team

Harrry Bakker
Regiocoördinator & Trainer
harry@stichtingtne.nl
06 224 38 062
Peter Filius
Regiocoördinator & Trainer
peter@stichtingtne.nl
06 553 33 642

Sponsoren

ZomerOndernemer is mogelijk dankzij

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Uw aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.