ZomerOndernemer

Lekstroom

De unieke kans voor jongeren uit de regio Lekstroom

Voor mensen uit de gemeentes Vijfheerenlanden, Stichtse Vecht en Nieuwegein

Ben je tussen de 17 en 27 jaar en woon of studeer je in de gemeente Vijfheerenlanden, Stichtse Vecht of Nieuwegein? Loop je de laatste tijd rond met een goed idee voor een eigen bedrijf en wil jij een vliegende start maken als ondernemer? Dan is dit een kans die je niet moet laten schieten!

Wat bieden wij jou?

  • Begeleiding door gecertificeerde ondernemerscoaches met +10 jaar ervaring ✔
  • Directe kans om je netwerk te vergroten
  • Gratis E-learning t.w.v 350,- ✔
  • Bedrijfsbezoeken en workshops van interessante ondernemers en gastsprekers ✔
  • Persoonlijke 1-op-1 begeleiding ✔

maar vooral: een volledige gratis deelname.

Wat ga je doen?

Het project bestaat uit drie onderdelen: Een driedaagse training, een aantal ondernemersdagen en een feestelijke Kick-out. in totaal zijn dit ongeveer 8 avonden waarin jij alles krijgt wat je nodig hebt voor het opzetten van jouw eigen onderneming. Het traject volg je samen met 20 andere jongeren uit de regio die dezelfde ambities en dromen hebben als jij. Samen leer je van elkaar en bouw je jouw eerste ondernemersnetwerk op.

Driedaagse training

De driedaagse training staat in het teken van kennismaken en het concretiseren van je bedrijfsidee. Je gaat trainingen krijgen van ervaren ondernemerscoaches die jou de belangrijkste tools en vaardigheden meegeven voor je eigen onderneming. Denk hierbij aan out-of the-box denken, denken in oplossingen, een plan B hebben en uit je comfortzone stappen. Tijdens deze drie dagen is het niet stil zitten en alleen maar luisteren want ondernemen is doen! Je gaat actief bezig en gaat veel mensen ontmoeten. Aan het eind van de driedaagse training zul je merken dat je met de groep al een hechte band vormt en megastappen hebt gezet richting je eigen bedrijf.

Terugkomdagen

Tijdens de ondernemersdagen ga je onder begeleiding van ons, gastsprekers en bestaande ondernemers leren hoe jij een winstgevend bedrijf opstart. je krijgt per dag professionele coaching in een onderdeel die je dient te beheersen om een succesvol bedrijf op te starten. Dit kan natuurlijk lastig zijn en je gaat ongetwijfeld tegen dingen aanlopen. Wij staan altijd voor je klaar voor al je vragen en begeleiden jou waar het nodig is. Het traject wordt afgesloten met een feestelijke ondernemersmarkt. Dit is voor jou de ideale kans om je net gestarte onderneming zichtbaar te maken in de regio Lekstroom! onder andere ondernemers, wethouders en pers uit de regio zijn aanwezig.

Meld je aan!

Na dit traject heb jij direct een vliegende start gemaakt als startende ondernemer. Grijp deze unieke kans en meld je aan! ZomerOndernemer Lekstroom staat open voor alle jongeren van 17 tot 27 jaar die wonen of studeren in de regio Lekstroom.

Belangrijke data 2024

ZomerOndernemer regio Lekstroom gaat in 2024 van start. Inschrijven is al mogelijk.

Het ZomerOndernemer team

Harry Bakker
Regiocoördinator & Trainer
harry@stichtingtne.nl
06 224 38 062
Peter Filius
Regiocoördinator & Trainer
peter@stichtingtne.nl
06 553 33 642

Sponsoren

ZomerOndernemer is mogelijk dankzij

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Je aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.