ZomerOndernemer

Lekstroom

Meld je aan voor Zomerondernemer In de gemeentes Nieuwegein, Vijfheerenlanden en Stichtse vecht en maak een vliegende start als beginnend ondernemer!

Loop jij al langer rond met de gedachte om een onderneming te starten? Misschien heb jij wel ambities om de e-commerce in te gaan of zie jij je bedrijfsidee al helemaal voor je. Maar hoe begin je en vooral: hoe genereer je een stabiele omzet als startup? Tijdens ZomerOndernemer Lekstroom ga jij alles leren hoe jij een vliegende start gaat maken als beginnend ondernemer.

Programma in de avonduren
In de eerste week van het traject starten we met een actieve drieavondje training gegeven door gecertificeerde ondernemerscoaches. Je leert creatief denken, netwerken en samen met anderen neem je je bedrijfsplan onder de loep. Vervolgens ga je direct aan de slag met je bedrijf want je krijgt van ons een gratis E-learning programma. Elke week is er een terugkomavond samen met de groep en zijn er workshops, reflectiemomenten en bedrijfsbezoeken. Naast dat je leert hoe je een bedrijf start, krijg je dus ook uitgebreid de kans om een netwerk op te bouwen!

Eerste twintig aanmeldingen zijn verzekerd van een gratis deelname!
Een unieke kans dus zorg dat je er bij bent. Het enige wat je nodig hebt is motivatie en een idee – hoe pril ook – voor een bedrijf. Verder verwachten we dat je voor de bijeenkomsten beschikbaar bent. Ben je daarnaast tussen de 15 en 25 jaar en woon of studeer je in de regio Lekstroom? Schrijf je dan nu in en start jouw eigen bedrijf!

Regio Lekstroom
De StartUp Topclass staat open voor alle jongeren van 15 tot 25 jaar die wonen of studeren in de gemeentes Vijfheerenlanden, Stichtse Vecht en Nieuwegein. Meld je aan! Voor vragen kun je mailen naar info@zomerondernemer.nl

Belangrijke data 2022

Tweedaagse training

Volgt

Locatie volgt

Terugkomavonden
Worden binnenkort bekend gemaakt

Locaties volgen

Kick Out

Wordt binnenkort bekend gemaakt

Het ZomerOndernemer team

Harrry Bakker
Regiocoördinator & Trainer
harry@stichtingtne.nl
06 224 38 062
Peter Filius
Regiocoördinator & Trainer
peter@stichtingtne.nl
06 553 33 642

Sponsoren

ZomerOndernemer is mogelijk dankzij

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Uw aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.