ZomerOndernemer

Achterhoek

Een eigen bedrijf starten in de regio Achterhoek

De Achterhoek is een van de meest innovatieve regio’s van het land en biedt veel kansen voor succesvol ondernemerschap en een boeiende ondernemende carrière. De perfecte plek om als Zomerondernemer een start te maken met je eigen bedrijf en je ondernemersvaardigheden te ontwikkelen! En dat doe je niet alleen: je doorloopt het project van zes weken met 20 tot 30 andere ZomerOndernemers.

Je volgt een programma met trainingen, workshops, interessante bedrijfsbezoeken en een feestelijke finale waarin je jouw bedrijf presenteert. Tijdens Zomerondernemer krijg je begeleiding van twee ervaren ondernemerscoaches die met enthousiasme, humor en af en toe een ferme duw in de juiste richting jou helpen om van de leukste zomerbaan ooit een succes te maken. Je krijgt ook nog een klein startkapitaal mee en er is in overleg ook nog ruimte voor een korte vakantie.

Zomerondernemer heeft dus veel te bieden: een gedegen start van je eigen bedrijf, ontwikkeling van je ondernemersvaardigheden, een waardevolle aanvulling op je CV, een waardevolle vergroting van je netwerk en interessante trainingen en bedrijfsbezoeken.

Belangrijke data 2022

Driedaagse training

nog niet bekend

Terugkomdagen
Nog niet bekend

Kick Out
Nog niet bekend

Het ZomerOndernemer team

Cees van Diemen
Regiocoördinator
Arnhem-overbetuwe@zomerondernemer.nl
06-24761007
Hans Zomer
Regiocoördinator & Trainer
arnhem@pakjekans.nl
06 518 37 131

Sponsoren

ZomerOndernemer is mogelijk dankzij

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Uw aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.