ZomerOndernemer Flevoland op Flevopenningengala 2018

Afgelopen vrijdag, 13 april 2018, vond alweer de 14e editie van het Flevopenningengala plaats in Zeewolde. Wij , 4 (oud-) deelnemers Finn, Isa, Deborah en Thom en regiocoördinator van ZomerOndernemer Flevoland, waren erbij! Flevopenningen is namelijk één van de sponsoren van ZomerOndernemer Flevoland.

[video_play src=”https://youtu.be/dviOPpWYOyI” width=”1280″ size=”xl-icon” icon=”glyphicons-play-button”]

Bekijk hier hoe wij op Flevopenningengala 2018 netwerkte om sponsors te werven

Om kwart voor 5, een kwartier later dan gepland, kwamen we aan bij de oude bibliotheek van Zeewolde; de locatie van de 14e editie van het Flevopenningengala. Na het opbouwen van onze eigen stand, hebben we een rondje gemaakt door de locatie heen. Om 5 uur was er een briefing/repetitie voor de genodigden. Vanaf half 6 druppelden de eerste gasten binnen.

foto: Studio FJ

Bij aankomst kregen de gasten een drankje en werd hen de weg gewezen naar de netwerkruimte. Hier konden gasten elkaar alvast even ontmoeten en op de foto gaan. Toen zo’n beetje alle gasten binnen waren werd hen verzocht om naar de tafels te gaan voor het gala en het bijbehorende diner. De avond werd geopend door presentatrice Antje Monteiro en de burgemeester van Zeewolde: Gerrit Jan Gorter. Hierna werd een promotiefilm van Zeewolde getoond en het diner werd geopend.

foto: Thom Laagkemper

Het werd een gezellige avond. Tussendoor werden er verschillende prijzen uitgereikt, waaronder de Windesheim Flevopenning voor Beste Comakership. Tussendoor werden de gasten vermaakt met verschillende soorten entertainment en Antje Monteiro die nog wat nummers zong. Het gala werd afgesloten met zangeres Julia van Bergen (bekend van het Junior Songfestival en The Voice of Holland) die het volkslied van Flevoland zong.

Na het gala werden de gasten verwezen naar de netwerkruimte, waar ze nogmaals de kans kregen om op de foto gaan en om te netwerken. Het laatste stuk van de avond werd aan elkaar gezongen door zangeres Verona Keizer, gevolgd door DJ Marc Bakker. Er werd gedanst, gefeest en veel plezier gemaakt. De heupen mochten los en de energie mocht eruit. De avond werd afgesloten door zangeres Verona Keizer met een mooi schuifelnummer, waarna vervolgens de gasten langzaamaan weer naar huis gingen.

foto: Studio FJ

We waren vooral op het Flevopenningengala om te netwerken en om in contact te komen met potentiële sponsors. De financiering voor ZomerOndernemer Flevoland is namelijk nog niet helemaal rond. Zonder jouw financiële bijdrage is het niet mogelijk om de deelnemers een startkapitaal te geven, dus help ons! Sponsoren kan al vanaf 10 euro!

[themo_button text=”Sponsor regio Flevoland” url=”https://www.zomerondernemer.nl/sponsor/flevoland/” type=”cta” target=”_self”]

Geschreven door: Thom Laagkemper, Deelnemer ZomerOndernemer 2018