Vincent over zijn deelname aan het ISCF 2018

Vincent Vis won afgelopen zomer het project ZomerOndernemer in Nederland. Hij won daarmee een reis en deelname aan het International Student Company Festival (ISCF) in Riga op 9, 10 en 11 april 2018. Op het festival, waarvoor 100 ondernemende jongeren uit 13 verschillende landen waren geselecteerd, presenteerde Vincent zijn bedrijf SmartCompare voor een internationale jury.

Vincent kijkt terug op een mooie periode die voor hem in het teken stond van ‘zelfreflectie’. ‘Het was een leerzame ervaring waarin ik deels terugkeek naar het verleden en deels naar waar ik vandaag de dag sta’, vertelt de jonge ondernemer. Vincent is pas 20 jaar en is eigenaar van SmartCompare. Een vergelijkingswebsite met samenvattingen en studiemateriaal voor studenten. SmartCompare staat nog in de startschoenen, maar Vincent kijkt er nu al naar uit om de eerste stappen naar buiten te zetten.

International Student Company Festival

Het ISCF is een van de grootste student-ondernemers evenementen in Europa waarbij 100 student-ondernemers uit heel Europa samenkomen. Tijdens het driedaagse evenement namen de deelnemers deel aan een ondernemersmarkt die werd georganiseerd in een winkelcentrum. Alle ondernemingen werden geëvalueerd door een jury bestaande uit specialisten op verschillende vakgebieden. De beste ondernemingen ontvingen een prijs tijdens de ‘Award Ceremony’.