Oud-deelneemster Robin opent eigen bedrijf voor buitentraining en voedingsadvies

Oud-deelneemster Robin Couprie deed in 2017 mee aan ZomerOndernemer in de regio Oss-Bernheze. Afgelopen vrijdag (30 maart 2018) was het dan zover! Haar eigen bedrijf voor buitentraining en voedingsadvies, genaamd The Core, ging officieel van start. 

Een heel mooi voorbeeld van ‘’ons’’ Osse Talent: de 21-jarige Robin Couprie. Geboren en getogen in Oss, sinds vorig jaar woont ze in Heesch ‘’nog steeds lekker dichtbij Oss’’ aldus Robin. Het begon allemaal tweeënhalf jaar geleden toen twee vrienden van haar vader vertelden graag aan ‘bootcamp’ (een training die conditie- en krachtoefeningen combineert) te willen doen. Sportieve Robin bood hulp aan en ging aan de slag.

Sindsdien heeft ze al bij verschillende fitnesscholen gewerkt als personal trainer. Afgelopen jaar is Robin afgestudeerd als personal coach en voedingsdeskundige bij Helicon. Niet meer hoeven te studeren betekende voor Robin: meer tijd! Die tijd heeft Robin volop gestoken in het realiseren van eigen onderneming in buitentraining en voedingsadvies. Voor meer informatie kijk op www.thecoreoss.nl.