Drie vragen aan Van Cappellen Stichting

De Van Cappellen Stichting is één van de regionale sponsoren van ZomerOndernemer Rotterdam. Wij stelden drie vragen aan Tony Kolff, secretaris Van Cappellen Stichting.

Waarom steunt de Van Cappellen Stichting het project ZomerOndernemer?

De reden dat Van Cappellen Stichting, in 2017 voor de 3e maal, het initiatief ZomerOndernemer ondersteunt is met name om jongeren te stimuleren om een eigen bedrijf(je) te gaan beginnen. En om de deelnemers een bredere ontwikkeling te bieden waar zij in hun carrière verder in kunnen groeien. Dankzij het project ontdekken de jongeren wat er zoal komt kijken bij ondernemerschap.

Wat doet u voor het project ZomerOndernemer?

Wij volgen met belangstelling de bijeenkomsten die voor de deelnemers georganiseerd worden en maken met groot genoegen deel uit van de jury; dit is bijzonder aardig om de diverse initiatieven die voorgesteld worden te toetsen op degelijkheid en haalbaarheid.

Welke projecten ondersteunt Van Cappellen Stichting nog meer?

De Van Cappellen Stichting ondersteunt een groot scala aan diverse projecten op sociaal-maatschappelijk gebied, ouderenzorg, jongeren en op cultuur. Wij richten ons met name op de inwoners van de gemeenten Capelle, Krimpen en Nieuwerkerk aan den IJssel.