Dave van Velthoven wint 10e editie van ZomerOndernemer Flevoland

Dave van Velthoven (24) uit Dronten werd afgelopen woensdag met zijn bedrijf Daron Events dé winnaar van de 10e editie van ZomerOndernemer Flevoland. Het bedrijf dat Dave onlangs is gestart is een evenementenbureau wat zich richt op de jongeren tussen 16-30 jaar in regio Flevoland. Dave mag de regio Flevoland in oktober vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale. Dave is één van de 27 jongeren tussen de 15 en 24 jaar uit de regio Flevoland die afgelopen zomervakantie met hulp van ZomerOndernemer een bedrijf gestart is.

Foto v.l.n.r. Simone van der Worp - Trainer & Regio-coordinator, Dave van Velthoven - Winnaar Z.O. Flevoland 2019, Femke van Cappelle - Trainer. Foto is gemaakt door oud-deelnemer Esmée van Loon. Faim advies, Gezonde Leefstijl planner, ZomerOndernemer Flevoland
Foto v.l.n.r. Simone van der Worp – Trainer & Regio-coordinator, Dave van Velthoven – Winnaar Z.O. Flevoland 2019, Femke van Cappelle – Trainer.

We vroegen Dave wat zijn plannen na ZomerOndernemer zijn: “Ik ga aankomende periode druk aan de slag met het verder uitrollen van het festival dat ik al heb staan in september 2020 op het Meerpaalplein in Dronten!”  Zijn plannen zijn verder om ook een meerdaags festival in Dronten te organiseren, met name gericht op jongeren. “Uiteraard is iedereen welkom” vertelt hij verder.

“Mijn verdere dromen zijn meerdere festivals door heel Europa! Ik moet zeggen, ZomerOndernemer heeft mij verder gebracht dan ik had verwacht, alle handvatten die je krijgt om jezelf te ontwikkelen krijg je min of meer aangereikt. Het vergt wel enige discipline omdat je op mooie zomerdagen toch ook lekker op het strand zou willen liggen” lacht hij. “Maar ook de gedrevenheid van de trainers Simone en Femke is aanstekelijk, zij stimuleren je echt om gas te geven. Daarnaast zijn ook de medestudenten allemaal gedreven want het is allemaal vanuit eigen initiatief. Dit is zeker een aanrader als je ook maar een klein beetje ondernemend bent!” Aldus Dave.

Ashley Idoe - Administratie check winnaar 2019 ZomerOndernemer Flevoland
Ashley Idoe – Administratie check winnaar 2019.

Ashley Idoe (16) uit Almere ging er met de prijs voor de beste administratie vandoor. Ashley is tijdens ZomerOndernemer haar bedrijf Snackiestore gestart. Een maandelijke snackbox voor je hond. Ashley zegt: “Ik vond ZomerOndernemer heel leuk en leerzaam. Ik raad het echt iedereen aan! Zelf had ik echt niet verwacht dat ik zou winnen aangezien ik overal de btw vergeten was bij te zetten. Ik was heel erg verbaasd dat ik had gewonnen, maar ik ben zeker blij met de 1 jaar gratis online boekhouden met Jortt die ik gewonnen heb.”

Martijn van Etten - Wildcard winnaar ZomerOndernemer Flevoland 2019.
Martijn van Etten – Wildcard winnaar 2019.

Martijn van Etten (21) uit Almere won met zijn bedrijf Etten fotografie de Wildcard. Hiermee gaat Martijn naar de halve finale. Martijn maakt nu vooral portretten, maar wil vanuit portretfotografie graag groeien naar andere genres, zoals het fotograferen van events en het maken van content door middel van fotografie. “Ik startte met ZomerOndernemer met één doel: leren hoe een eigen bedrijf werkt. Dit doel is meer dan gerealiseerd, ik ben zelfs echt gestart met mijn eigen bedrijf. ZomerOndernemer heb ik ervaren als een ontzettend waardevolle cursus. Ik vind de wildcard eigenlijk de mooiste prijs, omdat je daar echt door je mede cursisten voor wordt gekozen. Daarom voel ik mij ook zeer vereerd, dat ik juist voor deze prijs gekozen ben.” Aldus Martijn.

Foto v.l.n.r. Martijn van Etten - Wildcard winnaar 2019, Ashley Idoe - Administratie check winnaar 2019, Dave van Velthoven - Winnaar Z.O. Flevoland 2019. Foto is gemaakt door oud-deelnemer Esmée van Loon.
Foto v.l.n.r. Martijn van Etten – Wildcard winnaar 2019, Ashley Idoe – Administratie check winnaar 2019, Dave van Velthoven – Winnaar Z.O. Flevoland 2019.

Tijdens de feestelijke Kick Out bij Rabobank Flevoland presenteerde alle Flevolandse ZomerOndernemers hun bedrijf voor ongeveer 100 gasten. Familie, vrienden, sponsors, ondernemers, wethouders, onderwijsinstellingen en andere betrokkenen kregen zo een goed beeld van alle bedrijven.

ZomerOndernemer vond dit jaar voor de 10e keer plaats in Flevoland.

Benieuwd naar alle foto’s van deze feestelijk avond? Klik dan op de button hieronder.

[themo_button text=”Foto’s Kick Out Flevoland 2019″ url=”https://esmevanloon.pixieset.com/zomerondernemerfinale2019/” type=”standard” target=”_blank”]

Foto’s zijn gemaakt door oud-deelnemer Esmée van Loon.