Een eigen bedrijf starten in Zeeland

Wilde jij altijd al ondernemer worden? Of loop je de laatste tijd rond met een goed idee voor een eigen bedrijf? Grijp dan deze kans op een onvergetelijke, leerzame en ondernemende zomer!

Programma
In de eerste week van de zomervakantie starten we met een actieve driedaagse training. Je leert creatief denken, uit je comfortzone te stappen, netwerken en samen met anderen neem je je bedrijfsplan onder de loep. We trappen het project feestelijk af met een ondernemersmarkt waarin je je onderneming presenteert aan de buitenwereld. Vervolgens krijg je een startkapitaaltje en ga je direct aan de slag met je bedrijf. Elke week is er een terugkomochtend samen met de groep en zijn er workshops, reflectiemomenten en bedrijfsbezoeken. Het project sluit af met een feestelijke kick out waar we onder andere de regionale beste zomerondernemer kiezen.

Gratis deelname
Deelname aan het project in kosteloos. Het enige wat je nodig hebt is motivatie en een idee – hoe pril ook – voor een bedrijf. Verder verwachten we dat je (een groot deel van) de zomervakantie beschikbaar bent. Ben je daarnaast tussen de 15 en 22 jaar en woon of studeer je in de regio Zeeland? Schrijf je dan nu in en start deze zomer nog jouw eigen bedrijf!

Regio Zeeland
ZomerOndernemer Zeeland staat open voor alle jongeren van 15 tot 22 jaar die wonen of studeren in de provincie Zeeland. Doe mee! Aarzel niet en maak jouw droom nu werkelijkheid en zorg voor een onvergetelijke zomer. Voor vragen kun je mailen naar zeeland@zomerondernemer.nl of appen naar 0032472850813.


We zijn nog op zoek naar sponsors!

Wij zijn altijd op zoek naar sponsors die ZomerOndernemer Zeeland willen ondersteunen. Deelnemers van ZomerOndernemer krijgen per deelnemer maximaal €200,- startkapitaal. Zonder financiële steun is het niet mogelijk om de jongeren dit startkapitaal te bieden om ze daadwerkelijk te kunnen laten starten! Het bedrag dat u wilt doneren bepaal je zelf! Wij zijn zelfs met de kleine beetjes geholpen.

Sponsor regio Zeeland!

Belangrijke data 2019

Driedaagse training
8, 9 en 10 juli – Rabobank Goes, Livingstoneweg 13

Terugkomdagen
16, 23, 30 juli en 6 en 13 augustus – Rabobank Terneuzen, Herengracht 1 en Rabobank Goes, Livingstoneweg 13 (afwisselend)

Kick Out
13 augustus – Gemeente Terneuzen, Stadhuisplein om 15.00 uur

Benieuwd naar wat oud deelnemers van het project vonden?

"Erg leuk, informatief en nuttig."
Deelnemer 2018ZomerOndernemer Zeeland
"Heel leerzaam en interessant!"
Deelnemer 2018ZomerOndernemer Zeeland
"Super leuk!"
Deelnemer 2018ZomerOndernemer Zeeland

Regioteam

Cleopatra O’bryan

Regiocoördinator & Coach

Tim Sannen

Coach

Rabobank Zeeuws-Vlaanderen
zeeland@zomerondernemer.nl

Daphne Bustenai

Coach

Rabobank Oosterschelde
zeeland@zomerondernemer.nl

Sponsors ZomerOndernemer Zeeland

CCHO ZomerOndernemer

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname is gratis! Je ontvangt van ons zelfs een klein startkapitaal tussen de 100 en 200 euro.

We starten in juli 2019

We starten met een driedaagse training, gevolgd door 4 terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum ZomerOndernemer in jouw regio van start gaat!

Bekijk hier alle regio's