Begin je eigen bedrijf in Twente

⛔ Aanmelden voor regio Twente is helaas niet meer mogelijk! ⛔

Heb jij een goed idee voor een bedrijfje maar weet je niet goed hoe je dit in uitvoering moet brengen? En ben je tussen de 15 en 23 jaar oud? Doe dan nu mee met ZomerOndernemer Twente! In 6 weken leer je een echte ondernemer te worden en kun je een eigen bedrijf starten.

Hoe ziet het programma eruit?
In 6 weken tijd leer je alle in’s en out’s over ondernemen. Van de belastingdienst en de KvK, maar ook marketing en het presenteren van je idee komen aan bod. We beginnen met Zomerondernemer Twente op 24 juli 2018. We starten direct met een bootcamp van 3 dagen. Vervolgens kom je in de 4 weken hierna elke week een dag terug, in totaal dus 4 terugkomdagen. Hier gaan we op bezoek bij ondernemers uit Twente en gaan we kijken hoe het gaat met je bedrijfje en of je hulp nodig hebt. We eindigen Zomerondernemer Twente met een feestje waarop je je idee kan presenteren aan genodigden.

Wat kost mij dit?
Logisch dat dit een vraag is die je hebt! En we hebben gelukkig goed nieuws; meedoen aan Zomerondernemer Twente kost je helemaal niets! Door sponsoren uit de regio krijg je zelfs een startkapitaal. Dit is minimaal 150 euro. Hiervan moet je wel een administratie bijhouden, zodat je precies leert hoe dit straks met je eigen bedrijf ook gaat.

Dit wil ik!
Super leuk dat je interesse hebt om je aan te melden. Ga naar ons inschrijfformulier en selecteer hier de regio Twente, vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Voor vragen kan je altijd mailen naar twente@zomerondernemer.nl of bellen (een appje sturen mag natuurlijk ook) naar 06-20230535.


Sponsoren

Natuurlijk kunnen wij dit project niet laten bestaan zonder sponsoren. Grote spelers als Rabobank en de Gemeente Enschede doen een duit in het zakje, maar ook kleine bedragen dragen bij aan het bestaan van dit project. Kan je een bedrag missen? Doneer dan hieronder.

Sponsor regio Twente!

Belangrijke data 2018

Bootcamp
24 juli 9:00 – 16:30
25 juli 9:00 – 16:30
26 juli 9:00 – 16:30

Terugkomdagen
2 augustus 13:00 – 16:00
9 augustus 13:00 – 16:00
16 augustus 13:00 – 16:00
23 augustus 13:00 – 16:00

Kick-out
30 augustus (tijd wordt bekend gemaakt) in Grolsch brouwerij in Enschede

De locaties volgen zo snel mogelijk!

Regioteam

Demi Hogelucht

Regiocoördinator en Trainer

Lisette Schrijver

Trainer

Sponsors ZomerOndernemer Twente

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname is gratis! Je ontvangt van ons zelfs een klein startkapitaal tussen de 100 en 200 euro.

We starten in juli 2018

We starten met een driedaagse training, gevolgd door 4 terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum ZomerOndernemer in jouw regio van start gaat!

Bekijk hier alle regio's