@pan_tastique

november 09, 2021

Melanie Houtman met haar bedrijf @pan_tastique won de eerste prijs bij ZomerOndernemer Kick Out Rotterdam in 2019.

Op de Facebookpagina van hogeschool Inholland kwam ik bij toeval de advertentie van ZomerOndernemer tegen. Ik volg de opleiding Creative Business, een management opleiding in de creatieve industrie, en zag een kans om echt iets te gaan doen met mijn illustratie- en animatie talent. Inmiddels was ik al acht jaar aan het tekenen en het werd tijd om het wat professioneler aan te pakken.

Bij ZomerOndernemer heb ik ook mijn ondernemerstalent ontdekt. De coaches hebben me het vertrouwen gegeven dat ik het kon, hoewel er thuis lacherig werd gedaan over mijn plannen. In het traject kon ik al mijn vragen stellen en het informatie delen met de andere deelnemers was ook top. Nu heb ik mezelf aan iedereen bewezen en stond ik bij de kick-out trots mijn verhaal te doen. Het is leuk om mensen te vertellen wat je beweegt en waarom je iets doet.

Voor mij was het project een geweldig duwtje in de rug. Nu nemen mensen me echt serieus.

Nu heb ik een bedrijf waarbij ik de fantasie en ideeën van mensen en bedrijven omtover op papier of in een video. Zo teken ik huisdieren, maar leg ook producten of diensten van organisaties in animatievideo’s uit. Heel divers dus. Ook laat ik regelmatig mijn eigen fantasie de vrije loop in eigen creaties.

Samen met een bekende YouTuber heb ik een aantal animatievideo’s van Star Wars films gemaakt, waarbij hij de muziek heeft gecomponeerd. Hier verdien ik leuk wat advertentiegeld mee, want een van de films heeft al meer dan een miljoen views!

Ik vind de vrijheid in het ondernemerschap heerlijk. Niemand vertelt je wat je moet doen en ik kan opdrachten aannemen die ik ook echt leuk vind.

In mijn derde studiejaar van school wil ik stage lopen bij een animatie studio in het buitenland. Dan zou ik graag veel bijleren en belangrijke contacten in die wereld opdoen. Mijn plan is om vervolgens een eigen animatie te ontwikkelen en deze te pitchen aan zenders als Disney en Cartoon Network.

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Uw aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.