Anouk Videografie & Anoukboonstra.com

Anouk Boonstra (24 jaar) deed in 2018 mee in de regio Meppel, Steenwijkerland, Staphorst & Westerveld. Zij richtte niet één, maar twee bedrijven op. Namelijk Anouk Videografie & Anoukboonstra.com.

Ik heb de sprong in het diepe gewaagd en werk nu fulltime aan mijn ondernemingen, iets wat soms heel spannend is maar waar ik vooral heel erg gelukkig van word.

Ik ging ZomerOndernemer in met mijn bedrijf als videograaf, iets waar ik heel veel plezier uithaal. Tijdens ZomerOndernemer kwam ik erachter dat ik het heel leuk vind om andere ondernemers op weg te helpen. Daar krijg ik mega veel energie van. De deelnemers konden mijn hulp erg waarderen en zodoende ben ik tijdens ZomerOndernemer mijn tweede bedrijf ‘Anouk Boonstra’ gestart. Met beide bedrijven gaat het heel erg goed, mijn eerste bedrijf liep al goed en daar zie ik nog steeds een mooie groei in, maar ook mijn tweede bedrijf begint hele mooie vormen aan te nemen.

ZomerOndernemer heeft mijn ogen doen openen, ik ben altijd met andere mensen bezig en wil mensen heel erg graag helpen, maar ik had er nooit over nagedacht om daar iets mee te gaan doen.

ZomerOndernemer was super leuk en leerzaam! Wij hadden echt een geweldige groep met stuk voor stuk toppers. We hebben ook na ZomerOndernemer nog veel contact met elkaar. Ik zal het iedereen aanraden om mee te doen en ik hoop dat ik voor volgend jaar nog iets voor ZomerOndernemer kan betekenen.

Website Anouk VideografieWebsite Anouk Boonstra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>