Je bent jong en je wilt je eigen bedrijf starten in het Rijk van Nijmegen

Wil je eigen baas worden en een succesvol eigen bedrijf opzetten? Droom je ervan lekker geld te verdienen met een webshop, de zee van al het plastic te ontdoen, sluit je idee aan bij de food – health – of energy sector of heb je een ander fantastisch idee dat het leven van veel mensen leuker maakt? Pak nu je kans, meld je aan bij ZomerOndernemer.

Zomer 2020, nu al historisch: de start van jouw bedrijf

In 2020 gaat ZomerOndernemer voor de 10e keer van start in de Nederland en voor de tweede keer in het Rijk van Nijmegen. Met ZomerOndernemer kun jij jouw eigen bedrijf starten tijdens de zomervakantie. We starten in juli 2020 met een driedaagse training. Deze training is de basis van het project, alle ins en outs m.b.t. het ondernemen komen aan de orde, zoals: ondernemerskwaliteiten, problemen analyseren en – oplossen, marktonderzoek, marketingtools, verkopen, netwerken en presenteren. Niet te veel theorie, vooral doen. We denken lekker outside-the-box, zonder grenzen.

Na deze driedaagse training volgen 4 terugkomdagen waarin we workshop en lezingen aanbieden en je individueel coachen in het vervolmaken van je ondernemersplan. We leren je verschillende ondernemersvaardigheden verder te ontwikkelen, als denken in kansen, doorzetten, vertrouwen in jezelf en proactief zijn. Ook bouw je aan een regionaal netwerk, we introduceren het Nijmeegse Economische Ecosysteem, je leert veel nieuwe mensen (ondernemers) kennen en wordt gekoppeld aan een zakenvriend/vriendin.

We sluiten ZomerOndernemer op 15 augustus feestelijk af met een super toffe kick-out! Iedereen is welkom en jij presenteert hier jouw bedrijfsidee aan familie, vrienden, lokale ondernemers, sponsoren, stakeholders en de pers.

De eerste training die geen geld kost, maar meteen geld oplevert

Meedoen aan ZomerOndernemer is gratis. Sterker nog je krijgt zelfs startkapitaal en als het goed is levert je bedrijf meteen geld op. Dit dankzij de financiële bijdrage van Fonds 21 en Instituut Gak (landelijk), en lokaal: TaskForce OndernemersFonds, The Economic Board, RvN@LAB, StudieKunst Lent en StartUp Nijmegen.


We zijn nog opzoek naar sponsors!

Zomerondernemer is een perfect project om jongeren te boeien en binden aan de regio en ze bovendien een gedegen voorbereiding te geven op een eigen onderneming of een waardevolle toevoeging aan het CV.

Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Voor ZomerOndernemer 2020 in Rijk van Nijmegen zijn we op zoek naar sponsoren die o.a. willen helpen het startkapitaal van maximaal € 200 per zomerondernemer bijeen te brengen. Alle kleine beetjes helpen!

Sponsor Rijk van Nijmegen

Belangrijke data 2020

Driedaagse training
Nog niet bekend

Terugkomdagen
Nog niet bekend

Kick Out
Nog niet bekend

Benieuwd naar wat oud deelnemers van het project vonden?

Regioteam

Gijs van Dinther

Gijs van Dinther

Trainer

Cees van Diemen

Regiocoördinator
rijkvannijmegen@zomerondernemer.nl
06-24761007

Sponsors ZomerOndernemer Rijk van Nijmegen

Ondernemersfonds Nijmegen ZomerOndernemerStartUp ZomerOndernemerCCHO ZomerOndernemer

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname is gratis! Je ontvangt van ons zelfs een klein startkapitaal tussen de 100 en 200 euro.

We starten in juli 2020

We starten met een driedaagse training, gevolgd door 4 terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum ZomerOndernemer in jouw regio van start gaat!

Bekijk hier alle regio's