ZomerOndernemer

Zeeland

Een eigen bedrijf starten in Zeeland

Wilde jij altijd al ondernemer worden? Of loop je de laatste tijd rond met een goed idee voor een eigen bedrijf? Grijp dan deze kans op een onvergetelijke, leerzame en ondernemende zomer!

Programma
In de eerste week van de zomervakantie starten we met een actieve driedaagse training. Je leert creatief denken, uit je comfortzone te stappen, netwerken en samen met anderen neem je je bedrijfsplan onder de loep. We trappen het project feestelijk af met een ondernemersmarkt waarin je je onderneming presenteert aan de buitenwereld. Vervolgens krijg je een startkapitaaltje en ga je direct aan de slag met je bedrijf. Elke week is er een terugkomochtend samen met de groep en zijn er workshops, reflectiemomenten en bedrijfsbezoeken. Het project sluit af met een feestelijke kick out waar we onder andere de regionale beste zomerondernemer kiezen.

Gratis deelname
Deelname aan het project in kosteloos. Het enige wat je nodig hebt is motivatie en een idee – hoe pril ook – voor een bedrijf. Verder verwachten we dat je (een groot deel van) de zomervakantie beschikbaar bent. Ben je daarnaast tussen de 15 en 25 jaar en woon of studeer je in de regio Zeeland? Schrijf je dan nu in en start deze zomer nog jouw eigen bedrijf!

Regio Zeeland
ZomerOndernemer Zeeland staat open voor alle jongeren van 15 tot 25 jaar die wonen of studeren in de provincie Zeeland. Doe mee! Aarzel niet en maak jouw droom nu werkelijkheid en zorg voor een onvergetelijke zomer. Voor vragen kun je mailen naar zeeland@zomerondernemer.nl of appen naar 0032472850813.

Belangrijke data 2022

Driedaagse training

26, 27 en 28 juli tussen 09:00 en 16:00 uur

Locatie volgt

Terugkomdagen
volgt

Locaties volgen

Kick Out

Datum en locatie volgen

Het ZomerOndernemer team

Cleopatra O’bryan
Regiocoördinator & Coach
roermond@zomerondernemer.nl
0032472850813

Sponsoren

ZomerOndernemer is mogelijk dankzij

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Uw aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.