ZomerOndernemer

Rotterdam

Een eigen bedrijf starten in Rotterdam en omgeving

 Aanmelden voor regio Rotterdam is helaas niet meer mogelijk!

 Het team van ZomerOndernemer Rotterdam en omgeving is alweer druk met de voorbereidingen voor 2022 om straks zo’n 30 enthousiaste jongeren te gaan begeleiden bij het starten van hun eigen bedrijf.

De regio Rotterdam kent veel innovatiekracht en ondernemerschap, dus voor jongeren een prachtige omgeving om zelf ook te gaan ondernemen. De diversiteit, de niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit en het plezier van de deelnemers maakten de organisatie van ZomerOndernemer Rotterdam in eerdere edities tot een dankbare, ontzettend leuke taak voor het team. De trainers en de coördinator kijken dan ook weer vol verwachting uit naar ZomerOndernemer 2022.

Van de ideeën die voorbij komen staan we telkens weer te kijken. Van foodtruck tot internetplatform, van eigen kledinglijn tot crypto-currency advies, van monteur tot designer. Iedere deelnemer heeft zijn of haar eigen motivatie en ambitie om mee te doen. De één start met een toekomst als ondernemer, terwijl de ander eerst wil ontdekken wat het betekent om ondernemer te zijn, ontdekken of het ondernemerschap wel of niet past.

Door je deelname aan ZomerOndernemer Rotterdam en omgeving krijg je de kans om samen met andere bevlogen jongeren van je idee een echt bedrijf te maken. Kom in actie, schrijf je in en laat je toekomst beginnen!

Het ZomerOndernemer team

Alida Vreden-Cyrus
Regiocoördinator
Drechtsteden@zomerondernemer.nl
06-15008880
Jeanette Esajas
Trainer
Quincella Vreden
Trainer

Sponsoren

ZomerOndernemer is mogelijk dankzij

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Uw aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.