ZomerOndernemer

Foodvalley

Een eigen bedrijf starten in Regio Foodvalley

Ede, Wageningen, Nijkerk, Rhenen, Renswoude, Scherpenzeel, Veenendaal en Barneveld

start zomervakantie 

Ben je tussen de 15 en 25 jaar en woon of studeer je in een van de acht regio Foodvalley gemeenten: Ede, Wageningen, Nijkerk, Rhenen, Renswoude, Scherpenzeel, Veenendaal of Barneveld? Gefeliciteerd, dat is namelijk dé perfecte plek om als Zomerondernemer een start te maken met je eigen bedrijf en je ondernemersvaardigheden te ontwikkelen! En dat doe je niet alleen: je doorloopt het project van zes weken in een groep van 20 zomerondernemers. Maak van je vakantiebaan je droombedrijf en het leuke is dat jouw deelname helemaal gratis is!

Dit jaar bieden we de training wegens corona anders aan: de training is nu in de vorm van blended learning, dat wil zeggen dat we elkaar zoveel als mogelijk ontmoeten en dit aangevuld, of als het niet anders kan, met e-learning. De driedaagse start eind juli, ontmoeten en samenwerken staan centraal. Hier gebeurt het! In augustus zijn er wekelijks  bijeenkomsten (exacte data, tijden en locaties worden t.z.t. bekend gemaakt, dit ook i.v.m. corona). We bezoeken bedrijven, ontmoeten gastsprekers en businessmaatjes. Eind augustus is de kick out en eindpresentatie.

Je volgt een programma met trainingen, workshops, interessante bedrijfsbezoeken en een feestelijke finale waarin je jouw bedrijf presenteert. Tijdens de training ZomerOndernemer krijg je begeleiding van twee ervaren ondernemerscoaches die met enthousiasme, humor en af en toe een ferme duw  – in de juiste richting – jou helpen om van je leukste vakantiebaan ooit, een succes te maken. En ja er is ook nog ruimte voor vakantie.

ZomerOndernemer 2022 

Kenmerkend voor het programma van ZomerOndernemer zijn de persoonlijke ontmoetingen en ervaringen. We denken lateraal en outside the box, niets is gek. Vertrouwen en samenwerken zijn de competenties waar we  met name in de driedaagse training veel aan werken.

Alle persoonlijke contacten zullen voldoen aan de wettelijke eisen (RIVM) en we anticiperen op maximale  veiligheid, we zullen 100% ‘coronaproof’ zijn. We worden uitgedaagd om het businessmodel aan te passen aan deze bijzondere  situatie. Ook gaan we uitgebreid in op andere verdienmodellen zoals deze bijvoorbeeld in ‘Ware Winst’ worden uitgewerkt. Winst is in geld uit te drukken, maar ook in gezond, sociaal en duurzaam. We houden nauw contact met lokale ondernemers, per regio zoeken we samenwerking met businessmaatjes en voorbeeldbedrijven op lokaal niveau. Ook voor onze eigen bedrijfsvoering en afzet is het regionale aspect van groot belang, zonder dat we natuurlijk de wereld uit het oog verliezen, want dankzij het world wide web kan je klant zich overal bevinden.

ZomerOndernemer heeft je veel te bieden: een gedegen start van je eigen bedrijf, ontwikkeling van je ondernemersvaardigheden, een goede aanvulling op je CV, een waardevolle vergroting van je netwerk en interessante trainingen en bedrijfsbezoeken. Schrijf je nu in, er is plek voor maximaal 20 deelnemers!

Het ZomerOndernemer team

Cees van Diemen
Regiocoördinator
Arnhem-overbetuwe@zomerondernemer.nl
06-24761007
Hans Zomer
Regiocoördinator & Trainer
arnhem@pakjekans.nl
06 518 37 131

Sponsoren

ZomerOndernemer is mogelijk dankzij

Maak jouw plannen en ideeën realiteit en meld je vandaag aan.

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.
Voor het aanmelden bevestig ik het volgende:
Na aanmelding zullen wij per email contact met jou opnemen.
Bedankt! Uw aanmelding is ontvangen!
Oops! Er ging iets fout.