• Bekijk de Aftermovie van 2019!

   

   

ZomerOndernemer helpt jongeren tussen de 15 en 23 jaar met het starten van hun eigen bedrijf tijdens de zomervakantie. De jongeren krijgen steun van professionele begeleiders die hen o.a. training, advies en tips geven. Zij zijn in hun eigen tijd bezig met hun bedrijf en komen wekelijks met een groep bij elkaar om de voortgang te bespreken. ZomerOndernemer duurt ongeveer zes weken en na afloop bepaal jij zelf of je verder gaat met je bedrijf.

Ondernemen doe je niet alleen

Elke regio waar ZomerOndernemer plaatsvindt heeft plek voor maximaal 30 deelnemers. Tijdens de verschillende bijeenkomsten zul je met deze deelnemers bij elkaar komen. Niet alleen maak je nieuwe vrienden, het gebeurt ook vaak dat je binnen deze groep ook je eerste klanten en samenwerkingen vindt!

Wat bieden wij jou

 • Een driedaagse training
 • Professionele begeleiders waarop je kunt terugvallen als je met vragen zit of ergens tegenaan loopt.
 • Een regionaal netwerk van ondernemers.
 • Verzekering tegen aansprakelijkheid.
 • Wekelijkse terugkommiddagen met workshops van diverse partijen die je zullen helpen met het opstarten van jouw bedrijf.
 • Een feestelijke afsluitingsbijeenkomst waar jij jouw bedrijf kan presenteren aan vrienden & familie, andere ondernemers en de media.

Wat heb je nodig

 • Aanwezig bij de driedaagse training aan het begin van het project, twee van de vier terugkommiddagen en de afsluitingsbijeenkomst. Er is dus ook ruimte om op vakantie te gaan!
 • Een idee voor een bedrijf.
 • Motivatie om echt aan de slag te gaan.

Achtergrond

ZomerOndernemer vindt dit jaar voor de twaalfde keer plaats in Nederland en wordt georganiseerd door Stichting The New Entrepreneur. Het project heeft als doel om jongeren kennis te laten maken met het ondernemerschap. In 2015 heeft ZomerOndernemer de Nederlandse finale gewonnen van de Europese Awards voor Ondernemerschapsbevordering!

 


Corona

We kunnen ons goed voorstellen dat jij je afvraagt wat wij doen wat betreft corona maatregelen. Alles hierover lees je op een aparte pagina.

Lees hier onze corona maatregelen!

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven over alles wat met ZomerOndernemer te maken heeft? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

Het project wordt mede mogelijk gemaakt door

CCHO ZomerOndernemer

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname kost jou niks, en is helemaal gratis!

We starten in de zomervakantie van 2021

We starten met een driedaagse training, gevolgd door vier terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum ZomerOndernemer in jouw regio van start gaat!

Bekijk hier alle regio's