ZomerOndernemer Meppel, Steenwijkerland, Staphorst & Westerveld

ZomerOndernemer is een project waarbij jongeren tussen de 15 en 22 jaar hun eigen bedrijf starten tijdens de zomervakantie. De deelnemers krijgen steun van professionele begeleiders die hen o.a. training, advies en tips geven. Zij zijn in hun eigen tijd bezig met hun bedrijf en komen wekelijks met een groep bij elkaar om de voortgang te bespreken. Het project duurt ongeveer zes weken en na afloop bepalen zij zelf of ze verder gaan met hun bedrijf.

Danny en Liesbeth ondersteunen de jongeren graag in alles wat ze nodig hebben om te gaan ondernemen en hun creativiteit in de praktijk te brengen.

Danny Olinga is diverse jaren eigenaar geweest van McDonald’s in de regio. Hij draagt dit project een warm hart toe omdat hij graag jonge mensen een stuk kennis en begeleiding mee geeft vóór ze aan hun eigen onderneming beginnen.

Liesbeth Kingma is ondernemer en aanjager van diverse ondernemersnetwerken en faciliteiten. Zij raakt geïnspireerd door de jongeren omdat zij veel opener en creatiever omgaan met het ondernemerschap. Daarnaast vindt zij het belangrijk dat er meer samenhang ontstaat tussen onderwijs en ondernemerschap.


We zijn nog opzoek naar sponsors!

Voor dit gave project kunnen we nog wat geld gebruiken. Een project als dit opzetten lukt niet zonder jullie hulp!

Waarvoor wordt het geld gebruikt? Elke jonge ondernemer krijgt een startbedrag om de onkosten die ze maken tijdens dit traject te kunnen dekken. Daarnaast zijn er nog diverse andere onkosten. Denk hierbij aan marketing, trainer vergoeding, financiële onkosten en natuurlijk facilitaire onkosten voor de begeleidingsdagen en de kick-out.

Alle beetjes helpen! Sponsor jij mee?

Sponsor regio Meppel, Steenwijkerland, Staphorst & Westerveld!

Belangrijke data 2018

Driedaagse training
23,24,25 juli 2018, 9.30-16.00 uur, Rabobank Blankenstein 140 Meppel

Terugkomdagen
31 juli, 7, 14, 21 augustus 2018 om 13.00-1600 uur

Kick Out
31 augustus 2018, 13.00-16.00 uur, Rabobank Blankenstein 140 Meppel

Regioteam

Danny Olinga

Trainer

Liesbeth Kingma

Regiocoördinator

Sponsors ZomerOndernemer Meppel, Steenwijkerland, Staphorst & Westerveld

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname is gratis! Je ontvangt van ons zelfs een klein startkapitaal tussen de 100 en 200 euro.

We starten in juli 2018

We starten met een driedaagse training, gevolgd door 4 terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum ZomerOndernemer in jouw regio van start gaat!

Bekijk hier alle regio's