Meest gestelde vragen

Hier is een lijst van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij of heb je meer informatie nodig. Neem dan contact op via Facebook of WhatsApp 06-11451073.

Voor wie is het?

Het project ZomerOndernemer is voor alle jongeren tussen de 15 en 23 jaar die in de regio’s wonen en/of studeren die vernoemd zijn op de hoofdpagina. Bekijk de regio’s hier.

Hoe schrijf ik mij in?

Je kunt je inschrijven via de aanmeldpagina.

Wat heb ik nodig voor het project?

Het enige wat je nodig hebt is een idee voor een bedrijf en een goede instelling en een flinke dosis motivatie!

Waaruit bestaat het project?

Het project begint met een driedaagse training om jou de handvatten te bieden om op weg te komen. Na deze training begin je met je bedrijf en kom je wekelijks bij een gastbedrijf terug om met de groep de voortgang te bespreken en workshops, lezingen en rondleidingen te krijgen van interessante ondernemers. Het project wordt afgesloten met een feestelijke afsluitingsbijeenkomst.

Wanneer is het project?

Het project begint in de eerste week van de zomervakantie en eindigt in de laatste week van de zomervakantie. Dit verschilt per regio, dus kijk op de regiopagina van jouw regio voor de correcte startdatum.

Heb ik tijd om op vakantie te gaan?

Tijdens het project bepaal je zelf hoeveel tijd en energie jij in je bedrijf steekt. Zolang je maar aanwezig bent bij de driedaagse training, twee van de vier terugkommiddagen en tijdens de afsluitingsbijeenkomst.

Hoeveel geld verdien ik?

Hoeveel geld jij gaat verdienen hangt volledig af van jouw ideeën en inzet. In het verleden bleek dat veel deelnemers erg tevreden waren met hun winst.

Zit ik aan mijn bedrijf vast?

Nee, jij bepaalt zelf of je na de zomervakantie verder gaat met je bedrijf of niet. Als je verder gaat moet je je inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

Moet ik mij inschrijven bij de Kamer van Koophandel?

Tijdens het project hoef jij je niet in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Je zit dus nergens aan vast. Inschrijven bij de KvK is wel noodzakelijk wanneer jij kiest om na het project verder te gaan met jouw bedrijf.

Is deelname gratis?

Wij worden gesponsord door landelijke en regionale partners zoals gemeenten, bedrijven en stichtingen. Hierdoor kunnen wij het project gratis aanbieden.

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname kost jou niks, en is helemaal gratis!

We starten in de zomervakantie van 2021

We starten met een driedaagse training, gevolgd door vier terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum ZomerOndernemer in jouw regio van start gaat!

Bekijk hier alle regio's