Een eigen bedrijf starten in Limburg

Wilde jij altijd al ondernemer worden? Of loop je de laatste tijd rond met een goed idee voor een eigen bedrijf? Grijp dan deze kans op een onvergetelijke, leerzame en ondernemende zomer!

Programma
In de eerste week van de zomervakantie starten we met een actieve driedaagse training. Je leert creatief denken, uit je comfortzone te stappen, netwerken en samen met anderen neem je je bedrijfsplan onder de loep. We trappen het project feestelijk af met een ondernemersmarkt waarin je je onderneming presenteert aan de buitenwereld. Vervolgens krijg je een startkapitaaltje en ga je direct aan de slag met je bedrijf. Elke week is er een terugkomochtend samen met de groep en zijn er workshops, reflectiemomenten en bedrijfsbezoeken. Het project sluit af met een feestelijke kick out waar we onder andere de regionale beste zomerondernemer kiezen.

Gratis deelname
Deelname aan het project in kosteloos. Het enige wat je nodig hebt is motivatie en een idee – hoe pril ook – voor een bedrijf. Verder verwachten we dat je (een groot deel van) de zomervakantie beschikbaar bent. Ben je daarnaast tussen de 15 en 23 jaar en woon of studeer je in de regio Roermond? Schrijf je dan nu in en start deze zomer nog jouw eigen bedrijf!

Regio Limburg
Regio Limburg heeft betrekking op Roermond, Roerdalen, Weert, Nederweert, Cranendonck, Leudal, Echt-Susteren en Maasgouw. ZomerOndernemer Limburg staat open voor alle jongeren van 15 tot 23 jaar die wonen of studeren in de omgeving. Doe mee! Aarzel niet en maak jouw droom nu werkelijkheid en zorg voor een onvergetelijke zomer. Voor vragen kun je mailen naar mailto:keyport@zomerondernemer.nl of appen naar 0032472850813.


We zijn nog op zoek naar sponsors!

Wij zijn altijd op zoek naar sponsors die ZomerOndernemer Limburg willen ondersteunen. Deelnemers van ZomerOndernemer krijgen per deelnemer maximaal €200,- startkapitaal. Zonder financiële steun is het niet mogelijk om de jongeren dit startkapitaal te bieden om ze daadwerkelijk te kunnen laten starten! Het bedrag dat u wilt doneren bepaal je zelf! Wij zijn zelfs met de kleine beetjes geholpen.

Sponsor regio Limburg

Regioteam

Cleopatra O’bryan

Regiocoördinator & Coach

Sponsors ZomerOndernemer Keyport

CCHO ZomerOndernemer

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname kost jou niks, en is helemaal gratis!

We starten in de zomervakantie van 2021

We starten met een driedaagse training, gevolgd door vier terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum ZomerOndernemer in jouw regio van start gaat!

Bekijk hier alle regio's