Een eigen bedrijf starten in Landelijk Zaanstreek-Waterland

Droom jij van je eigen bedrijf? Ook al is het nog maar een pril idee? Ga het doen! Daag jezelf uit en ga het avontuur aan. Ieder mens heeft natuurlijke talenten. Ook jij! Je ontdekt jouw talenten door in actie te komen.

Programma
In de eerste week van de zomervakantie starten we met een actieve driedaagse training. Je leert creatief denken, uit je comfortzone te stappen, netwerken en samen met anderen neem je je bedrijfsplan onder de loep. Vervolgens krijg je een startkapitaaltje en ga je direct aan de slag met je bedrijf. Elke week bezoek je samen met de groep een succesvolle ondernemer uit de regio. Met vragen kun je terecht bij een netwerk van zakenvrienden. Het project sluit af met een feestelijke kick out waar jij je bedrijf kunt presenteren.

Gratis deelname
Deelname aan het project in kosteloos. Het enige wat je nodig hebt is motivatie en een idee – hoe pril ook – voor een bedrijf. Verder verwachten we dat je (een deel van) de zomervakantie beschikbaar bent. Ben je daarnaast tussen de 15 en 23 jaar en woon je in Landelijk Zaanstreek-Waterland? Schrijf je dan nu in en start deze zomer nog jouw eigen bedrijf!

Regio Landelijk Zaanstreek Waterland
ZomerOndernemer Landelijk Zaanstreek-Waterland bestaat uit de kernen en buurtschappen die deel uitmaken van de gemeenten Wormerland, Oostzaan, Landsmeer, Waterland en Edam-Volendam.

Doe mee!
Aarzel niet, maak jouw droom nu werkelijkheid en zorg voor een onvergetelijke zomer.


Help mee als zakenvriend

Gezocht: Zakenvrienden voor ZomerOndernemers
Naast sponsors zijn wij op zoek naar ervaren ondernemers uit de regio die tijdens de zomervakantieperiode ‘vraagbaak’, sparringpartner of netwerker willen zijn voor een zomerondernemer. Voor de jonge ondernemers is het leerzaam om een ervaren ondernemer te kunnen bellen of mailen voor een kort advies of brainstorm en voor ervaren ondernemers kunnen de ideeën van jongeren verfrissend zijn. Het kost u hooguit enkele uurtjes.

Mail naar lzw@zomerondernemer.nl en wij geven u graag een toelichting.

Blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen via www.facebook.nl/zomerondernemerlzw


We zijn nog opzoek naar sponsors!

Draag jij ZomerOndernemers een warm hart toe? Wij zijn op zoek naar sponsors die ZomerOndernemer Landelijk Zaanstreek-Waterland in 2019 willen ondersteunen. Deelnemers van ZomerOndernemen 2018 krijgen per deelnemer maximaal €200,-  startkapitaal. Met jouw financiële bijdrage is het mogelijk om de jongeren dit startkapitaal te bieden om ze daadwerkelijk te kunnen laten starten! Het bedrag dat jij wilt doneren bepaal je zelf! Alle kleine beetjes helpen. Doneren kan al vanaf €10,-!

Sponsor regio Landelijk Zaanstreek-Waterland!

Belangrijke data 2020

ZomerOndernemer LZW start in de herfstvakantie 2020. Data worden binnenkort bekend gemaakt..

 

Benieuwd naar wat oud deelnemers van het project vonden?

"Een fijne hulp bij het opstarten van een eigen bedrijf."
Deelnemer 2018ZomerOndernemer Landelijk Zaanstreek-Waterland
"Zeer nuttig, vooral op het gebied van marketingtips en netwerken."
Deelnemer 2018ZomerOndernemer Landelijk Zaanstreek-Waterland
"Echt een super leuke kans!"
Deelnemer 2018ZomerOndernemer Landelijk Zaanstreek-Waterland

Regioteam

Sponsors ZomerOndernemer Landelijk Zaanstreek-Waterland

CCHO ZomerOndernemer

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname is gratis! Je ontvangt van ons zelfs een klein startkapitaal tussen de 100 en 200 euro.

We starten in de zomervakantie van 2021

We starten met een driedaagse training, gevolgd door 4 terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum ZomerOndernemer in jouw regio van start gaat!

Bekijk hier alle regio's