ZomerOndernemer Landelijk Zaanstreek-Waterland

⛔ Aanmelden voor regio LZW is helaas niet meer mogelijk! ⛔

Droom jij van je eigen bedrijf? Ook al is het nog maar een pril idee? Ga het doen! Daag jezelf uit en ga het avontuur aan. Ieder mens heeft natuurlijke talenten. Ook jij! Je ontdekt jouw talenten door in actie te komen.

Programma
In de eerste week van de zomervakantie starten we met een actieve driedaagse training (maandag t/m woensdag). Je leert creatief denken, uit je comfortzone te stappen, netwerken en samen met anderen neem je je bedrijfsplan onder de loep. Vervolgens krijg je een startkapitaaltje en ga je direct aan de slag met je bedrijf. Elke week bezoek je op maandagmiddag samen met de groep een succesvolle ondernemer uit de regio. Met vragen kun je terecht bij een netwerk van zakenvrienden. Het project sluit op de laatste donderdag van de vakantie af met een feestelijke kick out waar jij je bedrijf kunt presenteren.

Gratis deelname
Deelname aan het project in kosteloos. Het enige wat je nodig hebt is motivatie en een idee – hoe pril ook – voor een bedrijf. Verder verwachten we dat je (een deel van) de zomervakantie beschikbaar bent. Ben je daarnaast tussen de 15 en 23 jaar en woon je in Landelijk Zaanstreek-Waterland? Schrijf je dan nu in en start deze zomer nog jouw eigen bedrijf!

Regio Landelijk Zaanstreek Waterland
ZomerOndernemer Landelijk Zaanstreek-Waterland bestaat uit de kernen en buurtschappen die deel uitmaken van de gemeenten Wormerland, Oostzaan, Landsmeer, Waterland en Edam-Volendam.

Doe mee!
Aarzel niet, maak jouw droom nu werkelijkheid en zorg voor een onvergetelijke zomer. Meld je nu aan op deze website!


Informatie avond

Lijkt dit jou de ultieme uitdaging voor de zomer, maar wil je eerst nog wat meer informatie over deze mooie kans? Komt dan naar een Informatie avond!

WORMER
Donderdag 12 juli
van 15.00 – 16.00 uur

De Omslag (SCWO)
Faunastraat 62
Wormer

Wij vertellen je tijdens deze avonden graag wat je van ZomerOndernemer LZW kan verwachten en tijdens deze avonden kan je al je vragen kwijt bij één van onze professionals.

Ben je van plan om te komen? Stuur ons dan even een mail naar lzw@zomerondernemer.nl en zet jezelf op aanwezig op Facebook.

Zet jezelf hier op aanwezig op Facebook

Help mee als zakenvriend

Gezocht: Zakenvrienden voor ZomerOndernemers
Naast sponsors zijn wij op zoek naar ervaren ondernemers uit de regio die tijdens de zomervakantieperiode ‘vraagbaak’, sparringpartner of netwerker willen zijn voor een zomerondernemer. Voor de jonge ondernemers is het leerzaam om een ervaren ondernemer te kunnen bellen of mailen voor een kort advies of brainstorm en voor ervaren ondernemers kunnen de ideeën van jongeren verfrissend zijn. Het kost u hooguit enkele uurtjes.

Mail naar lzw@zomerondernemer.nl of bel 06 55 19 27 82 en wij geven u graag een toelichting.

Blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen via www.facebook.nl/zomerondernemerlzw


We zijn nog opzoek naar sponsors!

Draag jij ZomerOndernemers een warm hart toe? Wij zijn nog op zoek naar sponsors die ZomerOndernemer Landelijk Zaanstreek-Waterland in 2018 willen ondersteunen. Deelnemers van ZomerOndernemen 2018 krijgen per deelnemer maximaal €200,-  startkapitaal. Met jouw financiële bijdrage is het mogelijk om de jongeren dit startkapitaal te bieden om ze daadwerkelijk te kunnen laten starten! Het bedrag dat jij wilt doneren bepaal je zelf! Alle kleine beetjes helpen. Doneren kan al vanaf €10,-!

Sponsor regio Landelijk Zaanstreek-Waterland!

Belangrijke data 2018

Driedaagse training
Maandag 23 juli 2018 van 09.00 – 16.30 uur
Dinsdag 24 juli 2018 van 09.00 – 16.30 uur
Woensdag 25 juli 2018 van 09.00 – 16.30 uur

Terugkommiddagen
Maandag 30 juli 2018 van 13.00 – 15.30 uur
Maandag 6 augustus 2018 van 13.00 – 15.30 uur
Maandag 13 augustus 2018 van 13.00 – 15.30 uur
Maandag 20 augustus 2018 van 13.00 – 15.30 uur

Kick Out
Donderdag 30 augustus 2018 om 19.00 uur.

 

Regioteam

Anna Pauzenga

Regiocoördinator

Sponsors ZomerOndernemer Landelijk Zaanstreek-Waterland

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname is gratis! Je ontvangt van ons zelfs een klein startkapitaal tussen de 100 en 200 euro.

We starten in juli 2018

We starten met een driedaagse training, gevolgd door 4 terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum ZomerOndernemer in jouw regio van start gaat!

Bekijk hier alle regio's