Een eigen bedrijf starten in de regio IJsseldelta (Zwolle en omgeving)

Heb jij al een tijdje een leuk idee voor een eigen bedrijf en zou je daar echt werk van willen maken? Meld je aan voor ZomerOndernemer IJsseldelta en je ervaart kosteloos of het ondernemerschap iets voor je is. Je leert de basiselementen van het ondernemen, denk aan een bedrijfsplan schrijven, boekhouden, netwerken en klanten werven. Maar je leert ook meer over bijvoorbeeld marketing en social media. Regio IJsseldelta heeft betrekking op o.a. Zwolle, Kampen, Dalfsen, Ommen, Raalte, Heerde, Oldebroek, Nunspeet, Epe en Olst-Wijhe.

Het project begint met een driedaagse training. Tijdens wekelijkse terugkomdagen bezoeken we lokale ondernemers en krijg je workshops, presentaties en rondleidingen. Het project sluit af met een feestelijke kick out waarbij jij je bedrijf presenteert voor een groot publiek.

Blijkt ondernemen niets voor jou te zijn? Dat geeft niet. Je zit nergens aan vast.

Voor een impressie van ZomerOndernemer in de regio IJsseldelta/Zwolle kun je de Terugblik ZomerOndernemer IJsseldelta/Zwolle 2018 bekijken.


We zijn nog opzoek naar sponsors!

Het project Zomerondernemer wordt altijd uitgevoerd in nauwe samenwerking met het regionale bedrijfsleven, lokale overheden, provincies en instanties als de Kamer van Koophandel en Belastingdienst. Daarnaast wordt het project financieel ondersteund door een aantal landelijke sponsoren.

Spreekt het project ZomerOndernemer jou aan en wil je graag bijdragen aan het stimuleren van ondernemerschap onder jongeren? Voor ZomerOndernemer 2020 zijn we op zoek naar sponsoren. Alle kleine beetjes helpen!

Sponsor regio IJsseldelta

Belangrijke data 2020

Driedaagse training
Nog niet bekend

Terugkomdagen
Nog niet bekend

Kick Out
Nog niet bekend


Benieuwd naar wat oud deelnemers van het project vonden?

"Een verrijking van mijn bestaande beeld van ondernemerschap en een goede mogelijkheid tot het opbouwen van een netwerk."
Deelnemer 2018ZomerOndernemer IJsseldelta/Zwolle
"Motiverend om te starten met een eigen bedrijf."
Deelnemer 2018ZomerOndernemer IJsseldelta/Zwolle
"Ik vond het erg leerzaam."
Deelnemer 2018ZomerOndernemer IJsseldelta/Zwolle

Regioteam

Harry Bakker ZomerOndernemer Stichting TNE the new entrepreneur coach trainer regiocoördinator

Harry Bakker

Regiocoördinator & Trainer

Peter Filius

Regiocoördinator & Trainer

Sponsors ZomerOndernemer IJsseldelta

McDonald's Heerde Kampen Zwolle ZomerOndernemerGemeente Raalte ZomerOndernemer IJsseldeltaGemeente Hardenberg ZomerOndernemer IJsseldeltaThe Great Escape ZomerOndernemer IJsseldelta ZwolleBijHanz ZomerOndernemer IJsseldeltaKRC Van Elderen ZomerOndernemer IJsseldeltaIJsseldelta Center ZomerOndernemer IJsseldeltaBelastingdienst ZomerOndernemer IJsseldeltaTabonon West ZomerOndernemer IJsseldelta ZwolleSEO Zwolle ZomerOndernemer IJsseldeltaDeltion College ZomerOndernemer IJsseldelta ZwolleVan der Zee Stichting ZomerOndernemer IJsseldeltaCCHO ZomerOndernemer

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname is gratis! Je ontvangt van ons zelfs een klein startkapitaal tussen de 100 en 200 euro.

We starten in juli 2020

We starten met een driedaagse training, gevolgd door 4 terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum ZomerOndernemer in jouw regio van start gaat!

Bekijk hier alle regio's