Een eigen bedrijf starten in de regio IJsseldelta (Zwolle en omgeving)

⛔️ Helaas kan jij je niet meer aanmelden voor regio IJsseldelta, we zijn namelijk al van start gegaan! ⛔️

Heb jij al een tijdje een leuk idee voor een eigen bedrijf en zou je daar echt werk van willen maken? Meld je aan voor ZomerOndernemer IJsseldelta en je ervaart kosteloos of het ondernemerschap iets voor je is. Je leert de basiselementen van het ondernemen, denk aan een bedrijfsplan schrijven, boekhouden, netwerken en klanten werven. Maar je leert ook meer over bijvoorbeeld marketing en social media. Regio IJsseldelta heeft betrekking op o.a. Zwolle, Kampen, Dalfsen, Ommen, Raalte, Heerde, Oldebroek, Nunspeet, Zwartewaterland, Epe en Olst-Wijhe.

Het project begint met een driedaagse training. Tijdens wekelijkse terugkomdagen bezoeken we lokale ondernemers en krijg je workshops, presentaties en rondleidingen. Het project sluit af met een feestelijke kick out waarbij jij je bedrijf presenteert voor een groot publiek.

Blijkt ondernemen niets voor jou te zijn? Dat geeft niet. Je zit nergens aan vast.

Voor een impressie van ZomerOndernemer in de regio IJsseldelta/Zwolle kun je de Terugblik ZomerOndernemer IJsseldelta/Zwolle 2018 bekijken.


We zijn nog opzoek naar sponsors!

Het project Zomerondernemer wordt altijd uitgevoerd in nauwe samenwerking met het regionale bedrijfsleven, lokale overheden, provincies en instanties als de Kamer van Koophandel en Belastingdienst. Daarnaast wordt het project financieel ondersteund door een aantal landelijke sponsoren.

Spreekt het project ZomerOndernemer jou aan en wil je graag bijdragen aan het stimuleren van ondernemerschap onder jongeren? Voor ZomerOndernemer 2020 zijn we op zoek naar sponsoren. Alle kleine beetjes helpen!

Sponsor regio IJsseldelta

Belangrijke data 2020

Driedaagse training
6, 7 en 8 juli 2020

Terugkomdagen
16 juli 2020
23 juli 2020
30 juli 2020
6 augustus 2020

Kick Out
13 augustus 2020


Benieuwd naar wat oud deelnemers van het project vonden?

"Een verrijking van mijn bestaande beeld van ondernemerschap en een goede mogelijkheid tot het opbouwen van een netwerk."
Deelnemer 2018ZomerOndernemer IJsseldelta/Zwolle
"Motiverend om te starten met een eigen bedrijf."
Deelnemer 2018ZomerOndernemer IJsseldelta/Zwolle
"Ik vond het erg leerzaam."
Deelnemer 2018ZomerOndernemer IJsseldelta/Zwolle

Regioteam

Harry Bakker ZomerOndernemer Stichting TNE the new entrepreneur coach trainer regiocoördinator

Harry Bakker

Regiocoördinator & Trainer

Peter Filius

Regiocoördinator & Trainer

Sponsors ZomerOndernemer IJsseldelta

BijHanz ZomerOndernemer IJsseldeltaKRC Van Elderen ZomerOndernemer IJsseldeltaIJsseldelta Center ZomerOndernemer IJsseldeltaBelastingdienst ZomerOndernemer IJsseldeltaSEO Zwolle ZomerOndernemer IJsseldeltaVan der Zee Stichting ZomerOndernemer IJsseldeltaCCHO ZomerOndernemer

Volg ons op Instagram!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 7488302546 Feed will not update.