Een eigen bedrijf starten in Harderwijk

Start herfst 2021

Heb jij een goed idee voor een bedrijfje maar weet je niet goed hoe je dit in uitvoering moet brengen? En ben je tussen de 15 en 23 jaar oud? Doe dan nu mee met ZomerOndernemer Harderwijk! In 6 weken leer je een echte ondernemer te worden en kun je een eigen bedrijf starten.

Hoe ziet het programma eruit?
In 6 weken tijd leer je alle in’s en out’s over ondernemen. Van de belastingdienst en de KvK, maar ook marketing en het presenteren van je idee komen aan bod. We starten met een bootcamp van 3 dagen. Vervolgens kom je in de 4 weken hierna elke week een dag terug, in totaal dus 4 terugkomdagen. Hier gaan we op bezoek bij ondernemers uit Harderwijk en gaan we kijken hoe het gaat met jouw bedrijf en of je hulp nodig hebt. We eindigen Zomerondernemer Harderwijk met een feestje waarop je jouw idee kan presenteren aan genodigden.

Wat kost mij dit?
Een logische vraag! En we hebben gelukkig goed nieuws; meedoen aan Zomerondernemer Harderwijk kost je helemaal niets! Voorwaarde is wel dat jij een administratie bijhoudt, zodat je precies leert hoe dit straks met je eigen bedrijf ook gaat.

Dit wil ik!
Super leuk dat je interesse hebt om je aan te melden. Ga naar ons inschrijfformulier en selecteer hier de regio Harderwijk, vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Voor vragen kan je altijd mailen naar Harderwijk@zomerondernemer.nl


Sponsoren

Natuurlijk kunnen wij dit project niet laten bestaan zonder sponsoren. Grote spelers als Rabobank en de Gemeente Enschede doen een duit in het zakje, maar ook kleine bedragen dragen bij aan het bestaan van dit project. Kan je een bedrag missen? Doneer dan hieronder.

Sponsor regio Harderwijk!

Belangrijke data 2020

Driedaagse training
Herfstvakantie 2020

Terugkomdagen
Nog niet bekend

Kick Out
Nog niet bekend

Regioteam

Sponsors ZomerOndernemer Harderwijk

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname kost jou niks, en is helemaal gratis!

We starten in de zomervakantie van 2021

We starten met een driedaagse training, gevolgd door vier terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum ZomerOndernemer in jouw regio van start gaat!

Bekijk hier alle regio's