ZomerOndernemer Graafschap

⛔ Aanmelden voor regio Achterhoek is helaas niet meer mogelijk! ⛔

De Achterhoek, waar de Graafschap onderdeel van is, is een van de meest innovatieve regio’s van het land en biedt veel kansen voor succesvol ondernemerschap en een boeiende ondernemende carrière. De perfecte plek om als ZomerOndernemer een start te maken met je eigen bedrijf en je ondernemersvaardigheden te ontwikkelen! En dat doe je niet alleen: je doorloopt het project van zes weken met 20 tot 30 andere zomerondernemers.

Je volgt een programma  met trainingen, workshops, interessante bedrijfsbezoeken en een feestelijke finale waarin je jouw bedrijf presenteert. Misschien mag jij als winnaar van ZomerOndernemer Graafschap een gooi doen naar de landelijke titel ZomerOndernemer 2018. En vervolgens meedoen aan de Europese finale.

Tijdens ZomerOndernemer wordt je begeleid door twee ervaren ondernemerscoaches die met enthousiasme, humor en af en toe een ferme duw in de juiste richting helpen om van de leukste zomerbaan ooit een succes te maken. Je krijgt ook nog een klein startkapitaal mee en is in overleg ook nog ruimte voor een korte vakantie.

Project ZomerOndernemer heeft dus veel te bieden: een gedegen start van je eigen bedrijf, ontwikkeling van je ondernemersvaardigheden, een waardevolle aanvulling op je CV, een waardevolle vergroting van je netwerk en interessante trainingen en bedrijfsbezoeken.


We zijn nog opzoek naar sponsors!

Project Zomerondernemer is een perfect project om jongeren te boeien en binden aan de regio en ze bovendien een gedegen voorbereiding te geven op een eigen onderneming of een waardevolle toevoeging aan het CV.

Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? We zijn nog hard op zoek naar sponsoren die helpen het startkapitaal van maximaal € 200 per zomerondernemer bijeen te brengen.

Sponsor regio Graafschap!

Belangrijke data 2018

Driedaagse training
Maandag 16 juli, dinsdag 17 juli en woensdag 18 juli, locatie Rabobank Doetinchem. Het bijwonen van deze training is verplicht.

Terugkomdagen
Dinsdag 24 juli, 31 juli, 7 augustus en 14 augustus. In overleg mag je maximaal twee bijeenkomsten missen. Deze locaties houden we nog even als verrassing

Kick Out
Donderdag 23 augustus, locatie Dru / ICER in Ulft. Ook een verplicht onderdeel


Contactgegevens

Regiocoördinator: Ivar van Asten
E-mail: achterhoek@zomerondernemer.nl
Telefoonnummer: 06-173 722 51

 

Regioteam

Ivar van Asten

Regiocoördinator en trainer

Sandra Mostert

Trainer

Sponsors ZomerOndernemer Graafschap

gemeente Doetinchem Achterhoek Graafschap sponsor ZomerOndernemerGemeente oude ijsselstreek Achterhoek Graafschap sponsor ZomerOndernemerGraafschap College ZomerOndernemer Achterhoek Graafschap sponsorSmarthub Achterhoek ZomerOndernemer sponsorCCHO ZomerOndernemer

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname is gratis! Je ontvangt van ons zelfs een klein startkapitaal tussen de 100 en 200 euro.

We starten in juli 2019

We starten met een driedaagse training, gevolgd door 4 terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum ZomerOndernemer in jouw regio van start gaat!

Bekijk hier alle regio's