Een eigen bedrijf starten in Foodvalley

Ede, Wageningen, Nijkerk, Rhenen, Renswoude, Scherpenzeel, Veenendaal en Barneveld

start herfstvakantie – oktober 2020 – wegens corona

Ben je tussen de 15 en 25 jaar en woon of studeer je in een van de acht Foodvalley gemeenten: Ede, Wageningen, Nijkerk, Rhenen, Renswoude, Scherpenzeel, Veenendaal of Barneveld? Gefeliciteerd, dat is namelijk dé perfecte plek om als Zomerondernemer een start te maken met je eigen bedrijf en je ondernemersvaardigheden te ontwikkelen! En dat doe je niet alleen: je doorloopt het project van zes weken in een groep van 20  zomerondernemers. Maak van je vakantiebaan je droombedrijf en het leuke is dat jouw deelname helemaal gratis is!

Dit jaar bieden we de training wegens corona anders aan: de training is nu in de vorm van blended learning, dat wil zeggen dat we elkaar zoveel als mogelijk ontmoeten en dit aangevuld, of als het niet anders kan, met e-learning. De driedaagse is op 20, 21 en 22 oktober, ontmoeten en samenwerken staan centraal. Hier gebeurt het! Vanaf 27 oktober tot en met eind november zijn er wekelijks op dinsdag bijeenkomsten (tijden en locaties worden t.z.t. bekend gemaakt, dit ook i.v.m. corona). We bezoeken bedrijven, ontmoeten gastsprekers en businessmaatjes. 24 november is de kick out en eindpresentatie.

Je volgt een programma met trainingen, workshops, interessante bedrijfsbezoeken en een feestelijke finale waarin je jouw bedrijf presenteert. Tijdens de training ZomerOndernemer | Herfstondernemer krijg je begeleiding van twee ervaren ondernemerscoaches die met enthousiasme, humor en af en toe een ferme duw  – in de juiste richting – jou helpen om van je leukste vakantiebaan ooit, een succes te maken. Je krijgt een startkapitaaltje en ja er is ook nog ruimte voor vakantie.

ZomerOndernemer 2020 HerfstOndernemer

Kenmerkend voor het programma van ZomerOndernemer | HerfstOndernemer zijn de persoonlijke ontmoetingen en ervaringen. We denken lateraal en outside the box, niets is gek. Vertrouwen en samenwerken zijn de competenties waar we  met name in de driedaagse training veel aan werken.

Alle persoonlijke contacten zullen voldoen aan de wettelijke eisen (RIVM) en we anticiperen op maximale  veiligheid, we zullen 100% ‘coronaproof’ zijn. We worden uitgedaagd om het businessmodel aan te passen aan deze bijzondere  situatie. Ook gaan we uitgebreid in op andere verdienmodellen zoals deze bijvoorbeeld in ‘Ware Winst’ worden uitgewerkt. Winst is in geld uit te drukken, maar ook in gezond, sociaal en duurzaam. We houden nauw contact met lokale ondernemers, per regio zoeken we samenwerking met businessmaatjes en voorbeeldbedrijven op lokaal niveau. Ook voor onze eigen bedrijfsvoering en afzet is het regionale aspect van groot belang, zonder dat we natuurlijk de wereld uit het oog verliezen, want dankzij het world wide web kan je klant zich overal bevinden.

ZomerOndernemer | HerfstOndernemer heeft je veel te bieden: een gedegen start van je eigen bedrijf, een startkapitaal, ontwikkeling van je ondernemersvaardigheden, een goede aanvulling op je CV, een waardevolle vergroting van je netwerk en interessante trainingen en bedrijfsbezoeken. Schrijf je nu in, er is plek voor maximaal 20 deelnemers!


We zijn nog opzoek naar sponsors!

Project ZomerOndernemer | HerfstOndernemer is een perfect project om jongeren te boeien en binden aan de regio en ze bovendien een gedegen voorbereiding te geven op een eigen onderneming of een waardevolle toevoeging aan het CV. We werken nauw samen met het reguliere onderwijs. Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Voor ZomerOndernemer | Herfstondernemer 2020 zijn we op zoek naar sponsoren die willen helpen het startkapitaal van de zomer- / herfstondernemer bijeen te brengen en zijn/haar training te financieren. Alle kleine beetjes zijn welkom!

Sponsor regio Food Valley

Belangrijke data 2020

Driedaagse training

20, 21 en 22 oktober 2020 (herfstvakantie)

Terugkomdagen
27 oktober 2020
3  november 2020
10 november 2020
17 november 2020

Kick Out
24 november 2020

 

Regioteam

Cees van Diemen

Regiocoördinator
Gijs van Dinther

Gijs van Dinther

Trainer

Sponsors ZomerOndernemer Food Valley

CCHO ZomerOndernemer

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname is gratis! Je ontvangt van ons zelfs een klein startkapitaal tussen de 100 en 200 euro.

We starten in de herfstvakantie van 2020

We starten met een driedaagse training, gevolgd door 4 terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum ZomerOndernemer in jouw regio van start gaat!

Bekijk hier alle regio's